Наталія Бучинська: Навіщо вам стільки грошей? Голубці ж них робити не будете...

11.07 23:28    
Наталія Бучинська: Навіщо вам стільки грошей? Голубці ж них робити не будете...

З такими запитаннями до вітчизняних багатіїв гордість української естради звернулася з Житомирщини, куди прибула на запрошення народного депутата України Віктора Развадовського зі зворушливою концертною програмою на День Романова.

У флеш-інтерв'ю для місцевих засобів інформації Наталія Бучинська ствердно заявила, що вважає Романів не провінційним містечком, а унікальною частинкою України. Сільську місцевість країни Народна артистка України, як з'ясувалося, поважає не лише тому, що фактично зростала у ній, хоч офіційно народилася у Львові, значний відрізок життя провела у Тернополі, а й тому, що найбільшою мірою саме у нашому щиросердному співучому селі Україна збереглася, з нього відродилася.

Засвідчивши приємні враженням від Романова, Наталія Бучинська поділилася і наболілим.

- Хочеться, щоб наша країна розвивалася, щоб гроші спрямовувалися всередину України: на її розбудову, на гідні зарплати та пенсії людям, які змушені виживати на копійки...Це не просто демонстрація суму, констатація об'єктивної дійсності. Я це кажу для того, щоб тим, хто їх (гроші, - авт.) забирає від нас, було соромно. Може, хоч у когось з них прокинеться совість?... Навіщо вам стільки?... Голубці ж з них робити не будете, - задалася запитанням Народна артистка України.

Наталія Бучинська також зізналася, що хоче, щоб у владі в Україні були лише такі керівники і можновладці, які прагнуть залишити позитивний слід у вітчизняній історії.

- Набагато краще, коли через фактор часу тебе уже немає серед живих, а цілі покоління про тебе згадують добрим словом, - переконана українська естрадна співачка.

Саме таким шляхом, вважає Наталія Бучинська, йде Віктор Развадовський.

- Ми з генерал-полковником дружимо дуже давно, добре знаємо один одного. Я теж маю відношення до поліції. Щоправда, як майор. Ваш депутат - дуже занятий чоловік. Внаслідок цієї обставини ми не часто бачимося. Але, слава Богу, він занятий правильно: працює для людей. Віктор Йосипович, хай він буде здоровий, - істинно народний депутат України, - наголосила Наталія Бучинська.

Розмірковуючи про власний успіх на естрадній сцені, Наталія Любомирівна припустила, що, найпевніше, це пов'язано з її реальним відношенням до нашого народу, усвідомленням значення культури для національної безпеки країни.

- Найпотужніша сила нашої країни, це - народ України. Найбільше наше багатство, це - народ України. Лише завдячуючи нашому народу, Україна була, є і буде єдиною та неподільною! Як би цього комусь не хотілося. Разом ми - нездоланна сила! Я дуже люблю свою Україну, через пісню виражаю своє ставлення до Батьківщини, співвітчизників, - сказала Наталія Бучинська.
Наталія Бучинська: Навіщо вам стільки грошей? Голубці ж них робити не будете...

Подякувавши Віктору Развадовському за подаровану можливість побувати на Дні Романова, прийняти у ньому активну участь, користуючись нагодою, артистка побажала через ЗМІ жителям та гостям селища, які через різні причини не змогли прийти на її концерт, миру, здоров'я, кохання, спілкування, взаєморозуміння, довгого щасливого віку... - усього того, чого бажає собі.

Михайло ХОТИМИР

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:40
Слідчі оголосили про підозру водієві, який вчинив масшт ...
Вчора 23:37
Повідомлено про підозру водієві, який на пішохідному пе ...
Вчора 23:35
У Києві поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій ...
Вчора 23:31
На пожежі в Ужгороді травмувалось двоє людей
Вчора 23:27
У Києві підрядник розчистив озеро у Деснянському районі ...
Вчора 23:36
Єврокомісія схвалила План України, що відкриває шлях до ...
Вчора 23:34
Галущенко: Маємо консолідуватися, щоб пройти наступну з ...
Вчора 23:32
У першому кварталі буковинському підприємництву відшкод ...
Вчора 23:30
ДРБ завершило розслідування провадження щодо незаконног ...
Вчора 23:28
Дунайське пароплавство завершило 2023 рік з рекордним п ...
Вчора 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Вчора 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
Вчора 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Вчора 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
12 квітня 16:59
У Житомирі чоловік намагався викрасти декоративні дерев ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення