Всеукраїнський фестиваль «Зорецвіт» в Баранівці шукав таланти

Всеукраїнський фестиваль «Зорецвіт» в Баранівці шукав таланти

21.04 15:16    
Як стало відомо Інтернет-порталу Рупор Житомира, розкішний подарунок зробили члени журі Житомирського регіонального туру Всеукраїнського дитячого пісенного фестивалю «Зорецвіт» учасникам з Баранівського району. Який? Про це трохи пізніше, дотримаємось хронології. В Баранівці, на сцені районного будинку культури, пройшов другий відбірний тур фестивалю в Житомирській області.

Нагадаємо, фестиваль одночасно проходить ще в десяти областях України. До 31 травня юні таланти можуть продемонструвати свої здібності, отримати шанс потрапити до фіналу і виступити на гала-концерті 19 - 20 червня в селі Мар’янівка Баранівського району, що на Житомирщині. До речі, про місце проведення заключного гала-концерту. Організатори кажуть, що відвідини Мар’янівки стануть справжнім відкриттям для учасників і гостей фестивалю. У цього мальовничого куточка Житомирщини є всі шанси перетворитися на українське Сан-Ремо, і вже невдовзі всі бажаючі зможуть в цьому пересвідчитись, переконаний засновник пісенного фестивалю-конкурсу «Зорецвіт» голова політичної партії «Українська платформа» народний депутат України Павло Жебрівський.

Втім, до гала-концерту ще є час, і його майбутніх учасників визначають на відбірних турах. За повідомленням прес-служби Української платформи, в Баранівці виступили більше двадцяти дітей з різних сіл і селищ та самого райцентру. Романівський район був представлений однією учасницею, але всі, хто не зміг з різних причин приїхати цього разу, можуть виступити під час наступних турів, в інших районах.

По завершенні виступів, члени журі не приховували – обирати найкращих було нелегко. Незважаючи на цілий ряд суто професійних зауважень (для того-то й існує високоповажне журі), в цілому рівень більшості виступів був оцінений надзвичайно високо. Координатор фестивалю в Житомирській області Марина Поплавська сказала: «Крім того, що ми члени журі, ми ще й просто люди, які отримують надзвичайну естетичну насолоду від дитячих виступів». Зрештою, журі зробило свій вибір - у фінальному турі Всеукраїнського пісенного фестивалю «Зорецвіт» Баранівський район представлятимуть: Ірина Лавренчук, Дар’я Мазур, Ірина Яковчук, Юлія Чумак, Марія Маркіна, Софія Ніколайчук, Денис Климчук. Від Романівського району виступатиме Каріна Москальова.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення