На Житомирщині відбулась соціальна акція «З Новим роком Бердичів!». ФОТО

15.01 08:21    
Акція «З НОВИМ РОКОМ БЕРДИЧІВ»


Четвертий рік поспіль Житомирська обласна організація «Воскресіння» спільно з Бердичівською молодіжною організацією «Фенікс» провели соціальну акцію: «З Новим роком Бердичів!». В рамках даної акції імпровізовані Діди Морози та Снігуроньки дарували бердичевлянам казку приносили радість та новорічно-різдвяний настрій, вітали дітей та дорослих зі святами та подарували подарунки дітям інвалідам, дітям, які знаходяться під супроводом у відділі з молодіжної та сімейної політики Бердичівського міськвиконкому і перебувають у дитячому відділені центральної міської лікарні.

Новий рік залишається одним з самих найяскравіших свят для дітей та дорослих. В цей день здійснюються всі найпотаємніші мрії та бажання. А яке Новорічне свято без Дідуся Мороза та Снігуроньки?

Діти завжди з нетерпінням чикають на появу Діда Мороза та Снігуроньки у себе в гостях. Не говорячи про дорослих, які раді бачити живого дідуся в себе в оселі. «А чому?» - спитаєте ви, бо Дід Мороз приходить з подарунками, привітаннями, іграми, веселими конкурсами та забавами.
В цей складний для України час не всі діти змогли отримати подарунки від Діда Мороза на які чекали весь рік, тому ми в рамках акції «З Новим роком, Бердичів!» прагнули об’єднати громаду міста навколо цієї проблеми, щоб жодна дитина не залишилась без привітання Діда Мороза. Ми вдячні без виключення всім ЗМІ, державним установам, громаді міста, агенції «Імперія свята», виробникам шоколадної пасти торгівельної марки «Шоколенд», підприємцям, волонтерам громадської організації «Фенікс» за підтримку даної акції. Ми всі разом зробили добру і гарну справу подарували казку дітям.

Як зауважила голова громадської організації «Воскресіння» Оксана Трибун: «Акція «З Новим роком, Бердичів!» унікальна, це авторська розробка громадських організацій «Воскресіння» та «Фенікс» і є однією із родзинок Бердичева. В чому полягає її унікальність? У спільній довгостроковій творчій роботі колективу дорослих, молоді та дітей. З листопада місяця був оголошений набір до Школи Дідів Морозів, керівник школи Володимир Вечканов, проводив ретельний відбір волонтерів. Потім з волонтерами проводилась робота на артистизм, постановка голосу, подолання психологічних бар’єрів тощо. З волонтерами постійно працювали професійні педагоги, психологи, аніматори. Також був оголошений конкурс на кращий сценарій, музичний супровід, ігрову програму для дітей різного віку та дорослих. Сценарії переможці були втілені в життя.».

«Особисто я, як керівник Школи Дідів Морозів, - сказав Володимир Вечканов, - хотів би відмітити роботу волонтерів, а саме: Олени Калугіної, Христини Городецькоїї, Сергія Мазура, Михайла Мазура, Джессі Салпітер, В’ячеслава Ейсмонта, Дмитра Самолюка, Валерія Побережна. Завдяки їхній копіткій праці акція пройшла успішно. Всі дорослі та діти залишились задоволеними і з нетерпінням чекають наступного Нового року, знаючи про те, що Дід Мороз і Снігуронька приходять до вихованих, слухняних дітей. І вже є повір’я, яке ми спостерігаємо чотири роки, до кого приходить наш Дідусь Мороз, тому впродовж року щастить».

До подарунків, які отримали діти входили: солодкі подарункові набори, кросівки, шкіряні туфлі для хлопчиків, плаття для дівчаток, білизна, м’які іграшки, шоколадна паста «Шоколенд» на загальну суму 5550 грн.





На Житомирщині відбулась соціальна акція «З Новим роком Бердичів!». ФОТО


На Житомирщині відбулась соціальна акція «З Новим роком Бердичів!». ФОТО


На Житомирщині відбулась соціальна акція «З Новим роком Бердичів!». ФОТО


На Житомирщині відбулась соціальна акція «З Новим роком Бердичів!». ФОТО


На Житомирщині відбулась соціальна акція «З Новим роком Бердичів!». ФОТО
Автор статті: Ксенія Приображенська, «Фенікс»


RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:15
П'ятеро людей отримали травми в результаті двох ДТП на ...
Сьогодні 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Вчора 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Вчора 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Вчора 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення