Розпочалася тринадцята сесія Житомирської обласної ради. Перелік питань

Розпочалася тринадцята сесія Житомирської обласної ради. Перелік питань

02.11 10:11    
Розпочалася тринадцята сесія обласної ради сьомого скликання. У сесійній залі зареєструвалися 54 депутатів. Традиційно сесія розпочалася із виконання гімну України. Заспівали його діти з Черняхівської гімназії.

Сьогодні депутати обласної ради розглянуть близько 100 питань порядку денного та голосуватимуть, користуючись новою системою голосування «Віче».

У фойє працює виставка живописних та графічних робіт «Сучасний захисник України».

Перелік питань
для розгляду на тринадцятій сесії обласної ради

1. Про внесення змін у рішення обласної ради від 21.07.16 № 284, від 21.07.16 № 349, від 06.04.17 № 560, зі змінами.

2. Про внесення змін у рішення обласної ради від 22.12.16 №410 «Про Програму забезпечення депутатської діяльності, проведення конкурсів та нагород обласної ради на 2017 рік».

3. Про внесення змін у рішення обласної ради від 26.01.16 № 111 «Про Програму залучення інвестицій в економіку Житомирської області на 2016-2020 роки», зі змінами.

4. Про програму соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2017-2021 роки.

5. Про регіональну (комплексну) цільову соціальну Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2022 роки.

6. Про внесення змін у рішення обласної ради від 20.11.2014 № 1332, зі змінами.

7. Про внесення змін у рішення обласної ради від 05.04.2007 № 190 «Про затвердження Положення про порядок присудження та вручення премії імені Івана Огієнка».

8. Про внесення змін у рішення обласної ради від 22.12.2016 № 406, зі змінами.

9. Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.

10. Про затвердження розпоряджень голови обласної державної адміністрації.

11. Про хід виконання Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області, у 2017 році.

12. Про антикорупційну програму Житомирської обласної ради на 2017-2018 роки.

13. Про внесення змін у Регламент роботи обласної ради VII скликання.

14. Про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Житомирської області.

15. Про затвердження Положення та складу Ради з питань територій пріоритетного розвитку у Житомирській області.

16. Про затвердження складу комісії обласної ради з питань поновлення прав реабілітованих.

17. Про внесення змін до складу президії обласної ради.

18. Про затвердження нових Регіональних правил надання, використання та погашення довгострокових пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам, які надаються комунальним підприємством «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Житомирської обласної ради.

19. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Коростишів.

Питання комунальної власності:

20. Про переукладення контракту з Горбаченком С.М.

21. Про призначення директора комунальної установи «Новоборівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради.

22. Про внесення змін до контракту з головним лікарем обласного наркологічного диспансеру Житомирської обласної ради.

23. Про внесення змін до контракту з головним лікарем обласного дитячого протитуберкульозного санаторію «Лісовий берег» Житомирської обласної ради.

24. Про внесення змін до контракту з начальником обласного патолого-анатомічного бюро Житомирської обласної ради.

25. Про призначення начальника обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики Житомирської обласної ради.

26. Про призначення головного лікаря Житомирського обласного онкологічного диспансеру Житомирської обласної ради.

27. Про призначення головного лікаря комунальної установи «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради.

28. Про призначення директора комунальної установи «База спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради.

29. Про призначення директора комунальної установи «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я» Житомирської обласної ради.

30. Про призначення директора комунального підприємства “Аптека «Міжлікарняна» Житомирської обласної ради.

31. Про призначення директора обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради.

32. Про призначення начальника Житомирської обласної комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби Житомирської обласної ради.

33. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Положення про комунальну установу «Березівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради.

34. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Положення про комунальну установу «Новоборівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради.

35. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Положення про комунальну установу «Хорошівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради.

36. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Положення про комунальну установу «Любарський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради.

37. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Довбиський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради у новій редакції.

38. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Радомишльський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради у новій редакції.

39. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Ходорківський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради у новій редакції.

40. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Пугачівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради у новій редакції.

41. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Новоборівський дитячий будинок-інтернат» Житомирської обласної ради у новій редакції.

42. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Тетерівський дитячий будинок-інтернат» Житомирської обласної ради у новій редакції.

43. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального вищого навчального закладу «Житомирський медичний інститут» Житомирської обласної ради в новій редакції.

44. Про внесення змін та затвердження в новій редакції Статуту комунального позашкільного навчального закладу „Обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Динамовець» Житомирської обласної ради.

45. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального підприємства «Бердичівське міжміське бюро технічної інвентаризації» Житомирської обласної ради.

46. Про орендну плату.

47. Про встановлення орендної плати.

48. Про надання згоди ФОП Парфентієву Ю.О. на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

50. Про прийняття земельної ділянки у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.

51. Про припинення права постійного користування земельними ділянками.

52. Про прийняття земельної ділянки з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.

53. Про надання згоди комунальній установі «Обласна база спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі.

54. Про надання земельних ділянок у постійне користування комунальній установі «База спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради.

55. Про проведення інвентаризації земель.

56. Про внесення змін у рішення обласної ради від 06.04.17 №601 «Про передачу нерухомого майна, що перебуває на балансі комунального підприємства «Житомирський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції» Житомирської обласної ради».

57. Про внесення змін у рішення обласної ради від 06.04.17 № 602 «Про припинення комунального підприємства «Житомирський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції» Житомирської обласної ради шляхом ліквідації», зі змінами.

58. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу комунального підприємства «Житомирський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції» Житомирської обласної ради.

59. Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області друкованої продукції.

60. Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.

61. Про внесення змін і доповнень у рішення обласної ради від 10.04.14 № 1159 «Про затвердження переліків та реєстру об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами та доповненнями.

62. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

63. Про припинення права користування частиною мисливських угідь державному підприємству «Житомирське лісове господарство».

64. Про надання у користування мисливських угідь громадській організації «Мисливське товариство «Козіївка».

65. Про надання у користування мисливських угідь громадській організації «Житомирська гарнізонна організація товариства військових мисливців та рибалок Збройних сил України».

66. Про додаткове надання у користування мисливських угідь громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Каштан».

67. Про розподіл земель сільськогосподарського призначення.

68. Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України.

69. Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

70. Про порушення клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Яновича О. Л.

71. Про порушення клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Драгана О.М.

72. Про відмову у погодженні продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки циркон-рідкісноземельно-флюоритових руд Ястребецької ділянки (звернення Держгеонадр України від 12.09.17 №20607/03/12-17).

73. Про відмову у погодженні продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки титан-апатитових руд ділянки «Юрівська» (звернення Держгеонадр України від 12.09.17 №20605/03/12-17).

74. Про відмову у погодженні продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки сульфідних мідно-нікелевих руд Прутівського рудопрояву (звернення Держгеонадр України від 18.09.17 №20932/03/12-17).

75. Про відмову у погодженні продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування берилію Пержанського родовища (звернення Держгеонадр України від 12.09.17 №20606/03/12-17).

76. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради на дванадцятій сесії обласної ради сьомого скликання.

77. Інформація про результати розгляду звернень депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:57
У Тернополі в пасажирському транспорті травмувалася жін ...
Сьогодні 10:53
На хабарі у понад 21 тис дол викрито посадовицю інститу ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення