ФК "Бердичів" переміг у грі 1/8 фіналу Кубку Житомирщини

ФК "Бердичів" переміг у грі 1/8 фіналу Кубку Житомирщини

23.04 09:09    
Як стало відомо Інтернет-порталу Рупор Житомира, ФК “Бердичів” відкрив сезон з перемоги! Першу офіційну гру сезону бердичівляни проводили у смт. Володарськ-Волинський у грі 1/8 фіналу Кубку Житомирщини проти місцевого “Спартака”. Гра відбулася 20 квітня на стадіоні "Спартак" з рахунком “Спартак” (смт. Володарськ-Волинський) – ФК “Бердичів” 0-3(0-1).

З першої хвилини гри контролювали хід гри бердичівляни, які за рахунок точних передач створювали цікаві комбінації. Перший небезпечний момент біля воріт господарів виник після удару Дмитра Вакули, але воротар забрав м’яч в руки, через декілька хвилин міг відкривати рахунок Ярослав Грабець, але м’яч після удару із гострого кута потрапив прямо в руки воротаря.

Після цього настав час господарів, але спочатку м’яч після удару гравця “Спартака” потрапив у руки воротарю бердичівлян Тарасу Панасюка, а у наступній атаці м’яч після удару господарів поля пройшов вище воріт.

У середині першого тайму бердичівляни відкрили рахунок, після передачі з лівого флангу Ярослава Блоцького та дотику м’яча Ярослава Грабця, Валентин Ярощук зльоту пробив точно у ворота господарів.

Найреальніший момент до перерви зрівняти рахунок господарі втратили на останніх хвилинах першого тайму, коли їх гравець після помилки захисників ФК “Бердичів” вийшов один-на один із Тарасом Панасюком, але Тарас зіграв на відмінно і вибив м’яч в поле.

Другий тайм активніше розпочали господарі, які намагалися відігратись, але до реальних загроз воротам Тараса Панасюка не дійшло. Потім знову на полі почали домінувати бердичівляни, які створили кілька небезпечних моментів біля воріт господарів, найреальніший момент відзначитись був у Ярослава Блоцького, але м’яч після його удару влучив у поперечку. Після цього у середині другого тайму господарі, у складі яких було кілька вікових гравців, стали не встигати за швидкісними бердичівлянами і стали порушувати правила. Після одного із порушень було призначено штрафний удар у бік воріт господарів. Валентин Ярощук блискуче реалізував штрафний удар і рахунок став 0-2 на користь ФК “Бердичів”.

Після рахунку 0-2 господарі намагалися забити м’яч престижу, але у атаці у них нічого не виходило. За кілька хвилин до фінального свистка бердичівляни збільшили рахунок на свою користь, після передачі Ярослава Блоцького свій третій гол у грі забив Валентин Ярощук, тим самим поставивши завершальну і переможну для ФК “Бердичів” крапку у грі.

Пройшовши до ¼ фіналу, ФК “Бердичів” отримав собі у суперники поки-що головну сенсацію цьогорічного Кубку Житомирщини ФК “Бараші” (Ємільчинський район). Перша гра відбудеться у четвер 23 квітня у Бердичеві о 16.00 на стадіоні “Шкіряник”. Підтримаємо команду рідного міста!


ДОВІДКА:
Арбітр: Валентин Дорошенко (м. Житомир)
ФК “Бердичів”: 23. Тарас Панасюк(К), 4. Сергій Данилевич, 5. Костянтин Іванкевич, 9. Дмитро Худинець, 14. Дмитро Коломієць (8. Віталій Михайленко), 3. Артем Лозовий (18. Віталій Лабунець), 12. Ярослав Грабець (6. Максим Малашин), 11. Валентин Ярощук (16. Артем Юрченко), 7. Ярослав Блоцький (17. Євген Костенко), 15. Дмитро Вакула (20. Віталій Іськов), 10. Андрій Романюк (19. Олександр Майданюк)

Тренер: Ігор Леонідович Лисюк
Голи: Валентин Ярощук – 3


за матеріалами ФК Бердичів

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Сьогодні 10:36
Дніпропетровські рятувальники ліквідували пожежу, що ви ...
Сьогодні 10:15
СБУ затримала агентку фсб, яка наводила російські авіаб ...
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення