На Житомирщині припинили незаконну діяльність трьох гральних закладів, до того ж, у Малині та Радомишлі - заново організованих на «старих» місцях

12.04 13:00    
На Житомирщині триває викриття та припинення незаконного грального бізнесу.

Цього разу Коростишівська місцева прокуратура спільно з працівниками Коростишівського відділу поліції та місцевих відділень припинила нелегальний гральний бізнес у Коростишеві, а також у Радомишлі та Малині, де ділки намагалися поновити повторно, після раніше проведених обшуків та вилученого обладнання.
Зокрема, у середу, 11 квітня 2018 року, працівниками прокуратури та поліції, під час санкціонованого обшуку у приміщенні незаконно функціонуючого грального закладу, що у Коростишеві, вилучено 11 одиниць комп’ютерної техніки, відеореєстратор, 7 жорстких дисків, 3 флеш-накопичувачі та готівкові кошти.
Крім цього, у вівторок, 10 квітня 2018 року, проведено санкціонований обшук у приміщенні грального закладу, розташованого у приватному будинку, що у м. Радомишль, та вилучено 4 одиниці комп’ютерної техніки.

Саме у цьому приміщенні у жовтні минулого року вилучено 4 гральні автомати, 11 комп’ютерів, документацію та інші технічні пристрої, які використовувалися для організації незаконної діяльності.

Аналогічний обшук, також на підставі ухвали слідчого судді, проведено у приміщенні грального закладу, що у Малині, та вилучено 4 системні блоки, монітори, флеш-накопичувач та роутер, які використовувалися для протиправної організації грального бізнесу.
Щоправда, під час обшуку, проведеного наприкінці минулого року у цьому ж приміщенні, правоохоронці вилучили значно більшу кількість обладнання: 15 одиниць комп’ютерної техніки, стільки ж флеш-накопичувачів, термопринтер, відеореєстротор, 7 камер спостереження, іншу техніку та документацію із записами про нелегальний бізнес.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях за ст. 203-2 КК України проводять, відповідно, Коростишівський відділ поліції, а також Радомишльське та Малинське відділення поліції. Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська місцева прокуратура.
На даний час проводяться слідчі дії, встановлюється причетність до організації незаконного грального бізнесу інших осіб.
За погодженням із місцевою прокуратурою, до суду подано клопотання про накладення арешту на вилучене майно, яке, як і попередньо вилучене, буде відправлено для проведення комп’ютерно-технічної експертизи до спеціальної установи.
До відома: лише протягом жовтня 2017 - квітня 2018 років, за результатами проведених санкціонованих обшуків у зазначених місцях організації незаконного грального бізнесу Коростишівською місцевою прокуратурою спільно з поліцією вилучено 45 одиниць комп’ютерної техніки та 4 гральні автомати.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 14:41
За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримали бойовики, як ...
Сьогодні 14:40
У «Порубному» виявили громадянку, яка обладнала сховок ...
Сьогодні 13:43
На Одещині прикордонники затримали переправника, який п ...
Сьогодні 12:47
Депутат міськради з Чернігівщини постане перед судом за ...
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 14:39
Синтезував амфетамін у підвалі багатоповерхівки, а в ди ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення