Розпочато плановий аварійний ремонт шляхів державного значення на території Житомирської області

18.04 15:27    
На шляхах загального користування державного значення Житомирської області працівники дорожніх організацій почали планово ліквідовувати дефекти і пошкодження. Наслідком 84-х переходів через нуль минулої зими та навесні є численні вибоїни та пошкодження дорожнього полотна.

«До планового ямкового ремонту гарячим асфальтобетоном приступаємо з приходом стабільного тепла. Такий вид ремонту використовуємо для забезпечення безпеки руху.
Розпочато плановий аварійний ремонт шляхів державного значення на території Житомирської  області

До слова, ремонту з повною зміною верхнього шару асфальтобетону потребує більше 94% доріг і в області і в Україні, але на повну заміну покриття такої великої кількості кілометрів доріг потрібні космічні кошти та час.

Яке б сильне бажання не керувало громадськістю, дорожниками чи просто користувачами доріг, але ДИВА не станеться – вже завтра наші дороги не будуть ідеальні!

Ямковий ремонт – не вихід із ситуації, але лише так поки що ми можемо забезпечувати безпеку руху на близько двох тисячах кілометрах державних доріг.
Із 2018 року вже діє Дорожній фонд, що забезпечує стабільне надходження коштів на ремонт доріг, а не по залишковому принципу, як це було в останні два десятка років», - начальник Служби автомобільних доріг у Житомирській області Геннадій Савченко.

Так, з початку року було виконано роботи із забезпечення руху на майже 11-ти тисячах квадратних метрах шляхів, а саме: на а/д Виступовичі – Житомир - М.-Подільський – 3360 кв. м, Н-03 Житомир-Чернівці – 1690 кв. м, Р-49 Васьковичі - Шепетівка – 2140 кв. м, М-06 Київ-Чоп – 1330 кв. м, М-07 Київ-Ковель-Ягодин – 194 кв. м, Н-02/М-06/ - Кременець - Біла Церква – Ржищів - Канів - Софіївка – 545 кв. м, Р-18 Житомир – Попільня - Сквира – Володарка - Ставище – 428 кв. м.
Учора, 17 квітня працівники підрядних організацій виконували плановий ямковий ремонт на автомобільних дорогах державного значення М-21 Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільлський в Житомирському та Овруцькому районах, Н-03 Житомир-Чернівці у Чуднівському районі.

Крім того, працівники ДП «Житомирський облавтодор» ліквідовували найбільші пошкодження методом просочення на відрізку шляху М-21 від Житомира до Черняхова.
Розпочато плановий аварійний ремонт шляхів державного значення на території Житомирської  області

Сьогодні ж на автомобільних дорогах державного значення області для ліквідації ямковості працює більше 10 бригад підрядних організацій.
Крім того, вже тривають роботи з капітального ремонту двох ділянок на а/д Р-49 Васьковичі - Шепетівка, що було розпочато минулого року.
Якість робіт контролюють ДНТЦ «Дор'якість», ДП ДНТЦ «Дорцентр», відповідальні інспектори САД та громадськість.

Нагадаємо, що на поточний рік, згідно з затвердженим Урядом Переліком об’єктів капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2018 році та в рамках реалізації відповідної бюджетної програми планується проведення поточного середнього ремонту автодороги Н-03 у  Житомирській області на протяжності 34,7 км.

Окрім Н-03, до Переліку по Житомирській області увійшли: ремонт М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський на ділянці Житомир — Вінниця, завершення капітального ремонту на двох ділянках Р-49 Васьковичі - Шепетівка та поточний середній ремонт мосту через річку Тетерів на а/д Т-06-08 Малин – Кочерів.

Хочеться наголосити, що жоден з ремонтів шляхів зійде нанівець, при систематичному порушенні вагових норм на мережі доріг.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення