Реальна історія від власниці квартири за обласною програмою «Власний дім»

13.07 18:02    
Жити у власному домі мріє, мабуть, кожна молода родина, котра не має свого житла. Адже хочеться облаштувати домашній затишок для себе та дітей. Дім – це місце, де збирається вся родина. Проте можливість придбати дім чи квартиру одразу є не у всіх.

За підтримки голови облдержадміністрації Ігоря Гундича на Житомирщині вже другий рік поспіль успішно реалізовується обласна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім». За 2017-2018 роки програмою скористалися вже 47 родин Житомирщини. Завдяки цій можливості багато сімей наважилися на придбання чи реконструкцію будинку.

Так вже є позитивний досвід придбання будинків та квартир в Житомирській області. Аліна Музичук з Новоград-Волинського району з чоловіком та донькою тепер проживають у власній однокімнатній квартирі у с. Наталівка. За словами жительки області, вони цілком задоволені придбаною квартирою в чотириповерховому будинку.

«Кредитних коштів на придбання квартири не вистачило повністю, але саме ці кошти стали суттєвим додатком до наших фінансів. Завдяки цій програмі ми тепер мешкаємо у власному житлі», - розповіла Аліна Музичук.

Також жінка поділилася інформацією та власним досвідом участі у програмі «Власний дім» з колежанкою, яка теж тепер скористалася цією можливістю. Колега Аліни отримає кошти на ремонт квартири в двоповерховому будинку у с. Наталівка.

Нагадаємо, що за умовами програми «Власний дім» кредит можна отримати на будівництво, придбання чи реконструкцію житла на пільгових умовах – під 3% річних терміном від 20 до 30 років. Для цього потрібно проживати і працювати у сільській місцевості. Розмір можливого кредиту може бути в межах від 50 тис. грн. до 300 тис. грн. в залежності від цілей, на які ці кошти будуть спрямовуватися.

Якщо ви ще мрієте про власне житло, або не знаєте, за які кошти зробити ремонт чи реконструкцію, пропонуємо скористатися обласною програмою підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім». Читайте детальну інформацію тут.

Щоб отримати кредит, потрібно подати заявку та необхідні документи до «Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» за адресою: майдан Корольова, 12, каб. 510, 512. Довідкова інформація за телефоном: (0412) 42-16-06.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 09:37
На Миколаївщині судитимуть посадовця лісгоспу, якого ДБ ...
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення