На Житомирщині Миколу Присяжнюка обрано першим секретарем СПУ

На Житомирщині Миколу Присяжнюка обрано першим секретарем СПУ

27.04 09:16    
Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в прес-службі Обласної організації СПУ, нещодавно Миколу Присяжнюка було обрано першим секретарем Романівського РК СПУ. Новий перший секретар член СПУ з 1999 року, активний член партії, одним із його пріоритетів є залучення до роботи молоді.

Микола Олександрович Присяжнюк сам родом з Романівського району. Закінчивши школу, він мріяв стати моряком, але так склалося, що вступив до військового училища, з якого його згодом комісували за станом здоров’я. Потім була служба в армії. Після демобілізації Микола Олександрович навчався в Херсонській школі міліції.

Коли в 1986 році сталася аварія на Чорнобильській атомній електростанції, Микола Олександрович очолював штаб цивільної оборони на Житомирщині. Він щодня перебував в епіцентрі подій, тому не з чуток знає про людське горе.

Як одну з посад, на якій йому довелося побачити мало чи не найбільше людського горя, наш герой згадує посаду дільничного інспектора, а потім начальника дитячої кімнати міліції. «Надзвичайно тяжко морально, коли щодня доводилося стикатися з тим, як живуть неблагополучні сім’ї. Пам’ятаю, як одного разу взимку ми з колегами прийшли в одну «сім’ю» з відповідальною місією: забрати в матері дитину, і побачили жахливу картину – в хаті було холодно і голодно, горе-мати знаходилася в нетверезому стані, а маленька дівчинка лежала в ліжку вкрита ковдрою. Коли ми підійшли до неї ближче, то побачили, що з нею під ковдрою лежали собаки – таким чином дитина намагалася хоч якось зігрітися. Робити було нічого – ми мусили забрати дитину від такої матері. І тут сталася дивна річ – собаки не віддавали нам дитину. Вони без упину гавкали і кидалися на мене і моїх колег», – згадує пан Микола. – Були часи, коли я працював в обласному управлінні юстиції і займався стягненням з фізичних осіб боргів та вів стягнення аліментів в Романівському районі. Одного разу до мене прийшла жінка з проханням допомогти їй змусити чоловіка платити аліменти. Був вражений коли побачив, що в міцний мороз вона була взута в резинові чоботи. Так склалося, що весь час стикався з екстремальними ситуаціями, навіть тоді, коли працював юристом в лісгоспі. Ще один помітний слід в моєму житті залишила робота на посаді начальника охорони у приватній установі. Тоді, побачивши, як дехто за декілька хвилин пускав на вітер таку суми грошей, за яку можна купити навіть будинок, переконався в тому, наскільки глибока в нашому суспільстві соціальна нерівність».

Не можна не згадати і про спортивну діяльність пана Миколи, бо вже 20 років він працює тренером з вільної боротьби в Романівській ДЮСШ. Серед його вихованців є чемпіони області. Більшість з хлопчаків, які займалися боротьбою під керівництвом Миколи Олександровича є студентами вузів, переважно силових структур. Ще в часи перебудови він відроджував спортивний дух, перебуваючи в добровільному спортивному товаристві «Колос». Маючи багатий життєвий досвід він і тепер прагне передати його майбутнім захисникам вітчизни.

Сам Микола Олександрович серед своїх захоплень виділив три основні – збирання значків, вивчення історії релігії та заняття спортом.

З 1999 року Микола Присяжнюк є членом СПУ, а тепер ще й першим секретарем Романівського райкому СПУ.

Щодо його партійної діяльності, то можна закцентувати увагу на тому, що очоливши райком, Микола Олександрович набрав в свою команду чимало молоді. Він вважає, що саме молодь повинна творити майбутнє держави. «Вже пройдений великий шлях і принципи соціалізму завжди були, є і будуть», - з гордістю каже Микола Присяжнюк. Що ж, залишається побажати успіху у щоденній нелегкій роботі та сил витримати боротьбу із беззаконням та несправедливістю.


за матеріалами прес-служби Обласної організації СПУ

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:43
У Запоріжжі рятувальники ліквідували наслідки обстрілів
Сьогодні 11:39
Наповнення бюджету у розрізі галузей економіки підприєм ...
Сьогодні 11:35
На Буковині впродовж січня – лютого 2024 року за резуль ...
Сьогодні 11:32
На Дніпропетровщині внаслідок російських обстрілів одна ...
Сьогодні 11:28
Власники автівок сплатили до місцевих скарбниць майже 9 ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 11:34
Мальовничі стежки в заповідниках більше не будуть більш ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення