У Житомирі розшукали зниклу 16-річну юначку. ФОТО

11.10 13:14    
Юну Віолету Тетеріну, жительку Пулинського району, яку розшукували рідні, поліцейські знайшли у Житомирі пізно увечері 10 жовтня. За словами дівчини, майже тиждень вона провела з друзями в обласному центрі. Зранку 11 жовтня дівчину передали матері, яку теж зобов’язали сумлінніше ставитись до своїх батьківських обов’язків з виховання дітей.
У Житомирі розшукали зниклу 16-річну юначку. ФОТО

9 жовтня увечері до Житомирського відділу поліції звернулась жителька Пулинського району із заявою про зникнення її 16-річної доньки. Як розповіла жінка, дівчина ще 5 жовтня поїхала у Житомир до старшої сестри, яка навчається в обласному центрі. Уже 7 жовтня старша донька повідомила матір, що Віолета мала наміри їхати додому. Однак рідні її так і не діждалися. Самостійні пошуки результатів не дали: у зниклої мобільного телефону немає.

– До пошуків 11-класниці були залучені працівники ювенальної превенції та підрозділу кримінальної поліції. Вони поспілкувалися з членами родини зниклої і з’ясували коло її спілкування, у тому числі й безпосередньо в обласному центрі. За інформацією, яка була зібрана упродовж перших кількох годин пошуку, було встановлено, що дівчина самостійно нікуди з обласного центру не виїжджала. Відтак, тримаючи постійний зв'язок з її сестрою, ми відпрацьовували усі можливі місця, де могла перебувати розшукувана, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.
У Житомирі розшукали зниклу 16-річну юначку. ФОТО

Після 22-ї години 10 жовтня Віолета об’явилась. Вона зателефонувала старшій сестрі з чужого номера і плутано пояснила, на якій вулиці знаходиться і куди прямує. Зустрічали знайду працівники ювенальної превенції, які одразу повідомили новину матері і запросили її до Житомира забрати доньку.

За словами Віолети, вона витратила усі наявні гроші і не встигла на автобус. Відтак гуляла по місту, аж поки не зустріла знайомих, в яких і перебувала увесь цей час.

Уранці наступного дня поліцейські Житомирського відділу поліції вели бесіду і з ненькою, і з обома її доньками. Юначкам роз’яснили наслідки подібних вчинків і зобов’язали матір сумлінніше ставитись до своїх батьківських обов’язків з виховання дітей. Окрім того, відносно жінки були складені адміністративні матеріали за ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці дякують усім небайдужим громадянам, які долучились до пошуків дівчини і вкотре закликають усіх батьків відповідально ставитись до обов’язків щодо виховання своїх дітей. Будьте уважними до дитячих і підліткових проблем, не пропустіть тривожних змін у їх поведінці. Можливо, вчасне батьківське втручання у ситуацію допоможе уникнути багатьох непорозумінь і неприємностей.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 13:43
На Одещині прикордонники затримали переправника, який п ...
Сьогодні 12:47
Депутат міськради з Чернігівщини постане перед судом за ...
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Сьогодні 10:36
Дніпропетровські рятувальники ліквідували пожежу, що ви ...
Сьогодні 10:15
СБУ затримала агентку фсб, яка наводила російські авіаб ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення