У Бердичеві офіційно презентували оновлений сервісний центр МВС

28.12 16:48    
Напередодні новорічних свят у Житомирській області завершилося оновлення сервісних центрів МВС – у п’ятницю, 28 грудня у Бердичеві презентували п’ятий сервісний центр нового зразка. Завдяки принципу екстратериторіальності не лише бердичівляни, а й мешканці будь-якого іншого куточка України зможуть швидко та зручно отримати послуги з реєстрації та перереєстрації авто, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість тощо.
У Бердичеві офіційно презентували оновлений сервісний центр МВС

Адреса центру:
Житомирська область, м. Бердичів, вул. Шкіряників, 14.

Графік роботи: з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, субота з 9:00 до 16:45. Неділя та понеділок – вихідні.

«Під кінець року прийнято підводити підсумки роботи, і ми впевнено можемо сказати, що цей рік був для нас вдалим. За три роки реформи у Житомирській області оновлено 5 сервісних центрів, з них 3 – у 2018 році. Сьогодні ми презентуємо п’ятий сервісний центр нового зразка, який відрізняється не лише візуально, а й демонструє новий підхід до надання послуг. Наше головне завдання – зробити так, аби громадяни довіряли нам, а державний сервіс став максимально доступним», – зазначив начальник регіонального сервісного центру МВС в Житомирській області Віктор Білецький.

Якість змін в наданні державних послуг та прихильність громадян підтверджується статистикою: протягом 11 місяців 2018 року в сервісних центрах МВС Житомирської області проведено понад 39 тисяч реєстраційних операцій. Для порівняння, за аналогічний період 2015 року (до початку реформи) на території області було здійснено 31 тисячу операцій.

«Центр оформлений в єдиному візуальному стилі сервісних центрів МВС, є прозорим та світлим. Завдяки технічним зручностям – сучасній інформаційній системі та електронній черзі – процес отримання послуг значно спростився», – зауважив начальник територіального сервісного центру МВС Ігор Романський.

Крім цього, у сервісному центрі передбачені зручності для людей з інвалідністю (кнопка виклику адміністратора, пандус, зручні місця для отримання послуг), дитячий куточок і полиці для буккросингу, що робить перебування у центрі комфортним для всіх громадян.

Варто відзначити, що на сайті Головного сервісного центру МВС можна знайти багато корисних онлайн-сервісів. Наприклад, замовити довідку про несудимість, ознайомитися з онлайн-інструкцією для громадян, які хочуть отримати водійське посвідчення вперше тощо.

З останніх нововведень – можливість перевірити свідоцтво про реєстрацію авто та «Електронний кабінет водія», завдяки якому можна дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, перевірити й оплатити адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС.

Також у Житомирській області функціонує мобільний сервісний центр МВС, що обслуговує громадян у населених пунктах, де немає стаціонарних центрів. Сервісні центри МВС постійно на зв’язку: консультуйтеся за телефоном (044) 290-19-88 або на офіційній сторінці в Фейсбук.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення