В Овруцькому районі поліція викрила двох мотоугонщиків

08.04 12:40    
Двох молодиків правоохоронці обґрунтовано підозрюють у причетності до викрадення двох мотоциклів з домогосподарства односельчанина. Транспортні засоби вилучені. Триває досудове розслідування.

У середині березня до Овруцького відділення поліції звернувся 47-річний житель с. Бондарівки із заявою про викрадення двох мотоциклів «Мінськ» і «Восход» з батьківського обійстя. Нині там ніхто не проживає, а заявник час від час навідується впорядкувати господарство.

Під час першочергових заходів поліцейські з’ясували, що невідомі потрапили до приміщення, де зберігались транспортні засоби, попередньо пошкодивши двері господарської будівлі.
В Овруцькому районі поліція викрила двох мотоугонщиків

Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

У результаті слідчо-розшукових дій оперативники знайшли мотоцикли прикидані хмизом, у лісі за півтора кілометри від села.

– Оглядаючи місце знаходження транспортних засобів, працівники слідчо-оперативної групи виявили інші речові докази, у тому числі сліди гужової повозки, які допомогли викрити ймовірних крадіїв, - розповів начальник Овруцького ВП ГУНП Сергій Савлук.

Обґрунтовано підозрюваними у причетності до угону мотоциклів виявились двоє жителів цього ж села, віком 23-х і 18-ти років. Молодики свою вину визнали.

За чинним законодавством за подібні протиправні дії обом може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення строком від 5 до 8 років.

Водночас правоохоронці закликають власників транспортних засобів й самим подбати про безпеку свого майна. Обладнайте ваші мотоцикли, мопеди або скутери надійними протиугінними технічними засобами і не залишайте їх без нагляду навіть на нетривалий проміжок часу. Пам’ятайте, навіть якщо мопед або скутер припаркований під вікнами вашої квартири чи у дворі приватного сектора, він може стати легкою здобиччю для зловмисників.

Водночас поліцейські звертаються до мопедистів з наполегливим закликом суворо дотримуватись Правил дорожнього руху і заходів безпеки під час поїздок. Керманичів інших транспортних засобів просять зважати на присутність на автошляхах двоколісників, а відтак посилити особисту водійську дисциплінованість.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення