У Новоград-Волинській місцевій прокуратурі на координаційній нараді правоохоронних органів обговорили проблемні питання та визначили заходи щодо їх вирішення

20.08 18:38    
У Новоград-Волинській місцевій прокуратурі відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій підсумували результати роботи місцевих відомств щодо протидії злочинності та обговорили проблемні питання, які потребують вжиття невідкладних узгоджених заходів щодо попередження та протидії правопорушенням.
У Новоград-Волинській місцевій прокуратурі на координаційній нараді правоохоронних органів обговорили проблемні питання та визначили заходи щодо їх вирішення

У роботі наради, яка відбулася за участю представника апарату прокуратури області - начальника відділу Миколи Юхимчука, взяли участь і виступили керівники Новоград-Волинського, Баранівського, Ємільчинського, Романівського та Пулинського ВП ГУ Нацполіції, перший заступник і заступники керівника місцевої прокуратури, прокурори.

Керівник Новоград-Волинської місцевої прокуратури Галина Пилипчук, під головуванням якої відбулася нарада, у своєму виступі зауважила, що правоохоронними органами цьогоріч вживалися заходи щодо протидії злочинності та досягнуто певних результатів.

Зокрема, вжитими у 2019 році координаційними заходами вдалось зменшити кількість вчинених тяжких та особливо тяжких злочинів, а також злочинів, вчинених проти власності. Дещо активізовано роботу органів досудового розслідування, відповідно, за результатами досудового розслідування слідчими СВ Новоград-Волинського ВП, Баранівського, Пулинського та Романівського ВП Новоград-Волинського ВП ГУНП в області, закінчено розслідування 1350 кримінальних проваджень, що майже на 150 більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Разом з цим, з окремих напрямів не досягнуто належної результативності.

«У першу чергу потребують посилення заходи з протидії злочинним проявам на пріоритетних напрямах, зокрема, у бюджетній сфері, землекористування, щодо викриття фактів корупції і хабарництва, а також незаконного обігу наркотичних засобів тощо», - наголосила Галина Пилипчук.

У ході обговорення наявних проблемних питань учасниками наради, з метою визначення узгоджених скоординованих заходів, були висловлені конкретні пропозиції, спрямовані на поліпшення результативності в роботі, підвищення ефективності з протидії злочинності.

Підсумовуючи роботу координаційної наради, керівник місцевої прокуратури наголосила, що задля виконання наявних завдань та вирішення проблемних питань необхідно усім органам правопорядку посилити взаємодію та досягти чіткої узгодженості і злагодженості в роботі.
За результатами наради прийнято постанову, у якій визначено низку спільних конкретних заходів на найближчий нас.

Довідково: відповідно до ч.2 ст. 25 Закону України «Про прокуратуру», керівники місцевих прокуратур,їх перші заступники та заступники, здійснюючи нагляд за додержанням законів органами, що проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання, досудове слідство, координують діяльність правоохоронних органів відповідного рівня у сфері протидії злочинності. Координаційні повноваження прокурори здійснюють шляхом проведення спільних нарад, створення міжвідомчих робочих груп, а також проведення узгоджених заходів, здійснення аналітичної діяльності.

До територіальної юрисдикції Новоград-Волинської місцевої прокуратури належать: місто Новоград-Волинський, Новоград-Волинський, Баранівський, Ємільчинський, Романівський та Пулинський райони.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:07
На пожежі в Ужгороді одну людину врятовано та двадцять ...
Сьогодні 00:05
Станом на 17 березня профінансовано на пенсійні виплати ...
Сьогодні 00:02
У Запоріжжі ліквідовано шахрайський call-центр, який ош ...
Вчора 23:58
Самопроголошеного голову Димерської ОТГ засуджено за сп ...
Вчора 23:54
У Львові два укриття на заводі приведуть в належний ста ...
Сьогодні 00:09
Офіцерське звання за 40 днів: Міноборони запроваджує но ...
Сьогодні 00:04
Понад 4,5 тис підприємців отримали доступні кредити на ...
Сьогодні 00:03
Свириденко: Уряд виділив додатково 5 млрд грн на закупі ...
Сьогодні 00:02
Укрзалізниця запускає новий міжнародний маршрут Прага – ...
Вчора 23:59
Естонія та Україна обговорили стан підготовки та провед ...
16 березня 10:35
У Житомирі син напав на батька та силоміць відібрав пен ...
15 березня 15:55
У Житомирі поблизу під’їзду багатоповерхівки вбили чоло ...
14 березня 13:32
Житомирські спецслужби затримали керівника волинського ...
12 березня 16:56
У Житомирі водій «Toyota Camry» побив чоловіка, якого л ...
05 березня 16:02
У Житомирі поліція викрила шахрая, який «надавав матері ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення