Під Житомиром зник 17-річний юнак - оголошено розшук

17.12 09:47    
Упродовж тижня, з 9 по 15 грудня, до територіальних підрозділів поліції регіону надійшли повідомлення про зникнення 13 неповнолітніх. Нині у розшуку перебуває юнак із Житомирського району.

Як повідомила начальник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук, у переважній більшості випадків причиною залишення домівок ставали непорозуміння з батьками або прагнення привернути увагу дорослих до себе і юнацьких проблем.

Також серед розшуканих 12-річний житель Житомирського району. Увечері 12 грудня хлопець поїхав до обласного центру на день народження свого товариша. Однак додому ночувати так і не повернувся. Поліцейські з’ясували, що батьки хлопця розлучені, і він проживає з матір’ю. При перевірці підлітка виявили за місцем проживання його батька у Житомирі.

Наступного дня поліцейські Житомирького ВП ГУНП розшукали 37-річного жителя обласного центру, який разом з дітьми, 2009-го та 2011 р.н., проти ночі пішов у невідомому напрямку з будинку своєї матері, зреагувавши на окремі її зауваження. Дружина чоловіка тимчасово перебуває за кордоном. Знайшли дорослого і двох його дітей в одній з хат-пусток. Дітей обстежили медики, з малечею все добре.

У суботу у Пулинському районі 14-річний парубок змусив хвилюватися свою матір, оскільки самовільно і без її дозволу пішов гуляти з друзями. Того ж вечора хлопця виявили у сусідньому селі і повернули додому.

У неділю, 15 грудня, до поліції надійшло одразу кілька звернень від жителів області. 15-річну жительку м. Баранівки, яка неодноразово залишала місце свого проживання, поліцейські цього разу розшукали на Звягельщині.

Ще одного 15-річного житомирянина, який недільного вечора через суперечку у родині пішов з дому, правоохоронці виявили на міських вулицях і сповістили про це батьків.

На даний час поліцейські встановлюють місце перебування 17-річного жителя с. Іванівки Житомирського району Тимура Семесько. Юнак залишив домівку 12 грудня і донині його місцезнаходження невідомо. Хлопець йде з дому не вперше.
Під Житомиром зник 17-річний юнак - оголошено розшук

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Ігоря, повідомте на спецлінію «102» або зверніться до найближчого відділення поліції.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 12:06
Волынь примет 500 вынужденных переселенцев из Донецкой ...
Сьогодні 12:03
Волинянки мають потужний волейбольний удар
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення