Поліцейські Житомирщини підсумували результати роботи за минулий рік і визначили пріоритети на рік поточний

22.01 15:56    
22 січня у главку Національної поліції області відбулось засідання колегії ГУНП, участь в якому взяли голови Житомирських облдержадміністрації та облради Віталій Бунечко та Володимир Ширма.
Поліцейські Житомирщини підсумували результати роботи за минулий рік і визначили пріоритети на рік поточний

Начальник ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй розпочав роботу засідання. Аналізуючи результати діяльності підрозділів поліції Житомирщини у 2019 році, очільник відомства зупинився як на позитивних, так і негативних тенденціях:

– Упродовж минулого року до територіальних підрозділів поліції області надійшли понад 201 тисяча заяв і повідомлень про події, що на 2% більше 2018. Це десятки заяв до розгляду кожним поліцейським. У ході перевірок встановлено, що 12 тисяч з них мали ознаки кримінальних правопорушень, що менше 2018. Водночас у 2019 більше викрито латентних злочинів, зокрема, у сфері господарської діяльності та протидії наркозлочинності. Поряд з цим потребує покращання рівень розкриття тяжких злочинів. У 2020 серед основних пріоритетів залишаються протидія нелегальному гральному бізнесу, незаконним вирубкам лісів, викриття підпільних пилорамам тощо. Вказані напрямки – особиста відповідальність кожного з вас, - звертаючись до присутніх керівників структурних та територіальних підрозділів сказав Сергій Крупєй. - Основним критерієм нашої роботи залишається довіра громадян.

Він також окреслив поліпшення стану матеріально-технічного забезпечення поліцейських із подальшою перспективою на поточний рік. Також зазначив, що минулого року в ГУНП Житомирщини проведено 16 конкурсів для прийому кандидатів на службу у поліції. Щодо кадрових призначень керівник поліції проінформував присутніх про вже прийняті рішення про зміни у керівному блоці поліції превенції, а також у територіальних підрозділах Коростенського, Малинського та Андрушівського районів.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, звертаючись до учасників розширеної наради, подякував за швидку й ефективну роботу поліцейських по припиненню функціонування нелегальних гральних закладів й автозаправних станцій на території регіону.

– Можу сказати, що практично на Житомирщині ці негативні явища спільними зусиллями викорінені. Як один із механізмів зворотного зв’язку маємо свою «гарячу лінію», куди громадяни можуть звертатися про підпільну роботу гральних закладів. Нині таких дзвінків немає, - прокоментував він.

Окремо губернатор Житомирщини звернув увагу начальників територіальних підрозділів на процес оновлення голів райдержадміністрацій, що наразі триває, і на необхідності налагодження ефективної взаємодії на місцях між керівництвом поліції та районів задля належного виконання завдань із забезпечення правопорядку та безпеки громадян.

У свою чергу, голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма відзначив позитивні зміни у роботі правоохоронців і висловив сподівання на їх динамічність.

– Актуальність питань протидії незаконному гральному бізнесу, видобутку корисних копалин, користуванню лісом ні у кого сьогодні не викликає заперечень. Тож вимоги дотримання законності представниками суб’єктів господарювання у цих сферах – законні і нагальні, а тому ці питання мають бути обов’язково у полі зору правоохоронних органів.

Очільник ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй запевнив керівників області у спроможності поліції упоратись з викликами сьогодення та завданнями керівництва Національної поліції України та уряду.

У робочому порядку колегія ГУНП більш детально розглянула та проаналізувала результати роботи у минулому році по блокам і напрямкам – кримінальної поліції, превентивної діяльності та підрозділів слідства.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:32
На Кіровоградщині за матеріалами ДБР судитимуть експода ...
Сьогодні 10:42
В Сумській області оперативно ліквідувавши пожежу, вогн ...
Сьогодні 10:41
У Києві під час пожежі у квартирі загинула людина, трьо ...
Сьогодні 10:40
Хмельницькі рятувальники ліквідували наслідки смертельн ...
Сьогодні 10:12
На Закарпатті завадили незаконному переміщенню підакциз ...
Сьогодні 00:09
Офіцерське звання за 40 днів: Міноборони запроваджує но ...
Сьогодні 00:04
Понад 4,5 тис підприємців отримали доступні кредити на ...
Сьогодні 00:03
Свириденко: Уряд виділив додатково 5 млрд грн на закупі ...
Сьогодні 00:02
Укрзалізниця запускає новий міжнародний маршрут Прага – ...
Вчора 23:59
Естонія та Україна обговорили стан підготовки та провед ...
Сьогодні 11:00
У Житомирі «бізнесвумен» продавала елітні автівки, ввез ...
Сьогодні 10:35
У Житомирі в чоловіка поцупили автомобіль
16 березня 10:35
У Житомирі син напав на батька та силоміць відібрав пен ...
15 березня 15:55
У Житомирі поблизу під’їзду багатоповерхівки вбили чоло ...
14 березня 13:32
Житомирські спецслужби затримали керівника волинського ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення