У Бердичеві поліцейські затримали продавця метадону

05.11 17:57    
У результаті оперативних заходів працівники Бердичівського відділу поліції задокументували продаж жителем райцентру особливо небезпечного наркотичного засобу. Під час санкціонованого обшуку за місцем його тимчасового мешкання правоохоронці виявили та вилучили наркосировину, а також інші докази протиправної діяльності чоловіка. Триває досудове розслідування.
У Бердичеві поліцейські затримали продавця метадону

Працівники підрозділу кримінальної поліції Бердичівського відділу викрили раніше судимого 47-річного місцевого жителя у торгівлі наркотичними засобами.

– Певний час ми документували протиправну діяльність чоловіка. 5 листопада у рамках кримінального провадження та під процесуальним керівництвом Бердичівської місцевої прокуратури здійснили низку оперативних заходів для затримання фігуранта та проведення слідчих дій за місцем його тимчасового мешкання, - повідомив начальник Бердичівського ВП ГУНП Олег Мельничук.

Оперативники задокументували черговий факт збуту бердичівлянином особливо небезпечного наркотичного засобу – метадону. Одразу потому продавця затримали. Під час поверхневого огляду у нього вилучені грошові кошти, отримані за дозу наркотику.

Про затриманого відомо, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини, у тому числі пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Нову схему продажу налагодив через певне коло знайомих, яке суворо контролював.

У ході санкціонованого обшуку у будинку, де чоловік тимчасово мешкав, поліцейські виявили та вилучили нарковмісну сировину рослинного походження, шприци, електронні ваги та інші докази його протиправної діяльності.

Усе вилучене буде направлене на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС в Житомирській області.

Досудове розслідування проводиться за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. У рамках кримінального провадження поліція встановлює походження наркотиків та всіх причетних до їх збуту осіб.

Нагадуємо, чинним законодавством за незаконне поводження з наркотичними або психотропними речовинами без мети збуту передбачено покарання – від штрафу і до позбавлення волі до 3 років. Водночас за збут вказаних засобів Кримінальний кодекс визначає ув’язнення на строк від 4 до 8 років.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення