Керівник Новоград-Волинського районного відділу поліції розповів про результати роботи за минулий рік

23.01 10:09    
22 січня керівник Новоград-Волинського районного відділу поліції Андрій Гнатенко провів брифінг для журналістів місцевих мас-медіа щодо результатів роботи за минулий рік та забезпечення правопорядку на території обслуговування.
Керівник Новоград-Волинського районного відділу поліції розповів про результати роботи за минулий рік

Т.в.о. начальника Новоград-Волинського районного відділу поліції Андрій Гнатенко розповів присутнім, що у 2020 році до Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли відомості про 765 кримінальних правопорушень, вчинених на території Новоград-Волинського району. Обвинувальні акти з 434 з них уже скеровані до суду. Водночас особливо тяжкі злочини (вбивства, розбої, грабежі) розкриті у більшості випадках, так як і крадіжки. Загалом відсоток розкриття злочинів загальнокримінальної спрямованості склав 56,7 %. Також були зареєстровані 12 кримінальних проваджень за фактами домашнього насильства, усі кривдники понесли покарання.

- Від початку 2021 року ми зареєстрували ще 4 кримінальних провадження за вчинення домашнього насильства, одному дебоширу вже оголосили про підозру. Ми закликаємо осіб, які страждають від насильства у родині, не терпіти, а звертатися за допомогою до правоохоронців, - коментує Андрій Гнатенко.

Із решти кримінальних правопорушень за 21 день нового року правоохоронці розкрили спричинення тяжких тілесних ушкоджень людині, 7 крадіжок, грабіж, 2 факти нелегального обігу наркотиків, ще 2 - незаконного поводження зі зброєю, хуліганство. Оперативники розшукали 11 осіб та повернули додому 2 безвісно зниклих дітей.

За минулий рік поліцейські оформили понад 12 тисяч адміністративних протоколів. За кількістю переважають порушення правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами. Майже у 300 випадків водії сідали за кермо у стані алкогольного сп’яніння. У новому році зафіксовані уже 20 фактів нетверезого кермування. Загальна кількість складених протоколів з початку 2021 року становить 746.

Минулого року 365 протоколів у період обмежень поліцейські склали за порушення правил щодо карантину людей. Цього року, а особливо у період локдауну, під час систематичних відпрацювань поліцейські Звягельщини задокументували майже 200 правопорушень, пов’язаних із порушенням правил щодо карантину людей.

У ході розмови керівник поліції розповів про наступний крок у реформі Національної поліції – поліцейський офіцер громади. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме на території обслуговування. Оскільки поліцейський офіцер стане повноправним представником своєї громади, яка візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи, то й звітуватиме він не тільки перед керівництвом, але й перед самою громадою

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:12
На Закарпатті завадили незаконному переміщенню підакциз ...
Сьогодні 10:10
СБУ затримала інформатора російської розвідки, який шпи ...
Сьогодні 09:28
Україна та НАТО працюватимуть над поглибленням співпрац ...
Сьогодні 09:27
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 33-річного харків’яни ...
Сьогодні 09:22
На Вінниччині біля кордону виявили «комфортабельний хос ...
Сьогодні 00:09
Офіцерське звання за 40 днів: Міноборони запроваджує но ...
Сьогодні 00:04
Понад 4,5 тис підприємців отримали доступні кредити на ...
Сьогодні 00:03
Свириденко: Уряд виділив додатково 5 млрд грн на закупі ...
Сьогодні 00:02
Укрзалізниця запускає новий міжнародний маршрут Прага – ...
Вчора 23:59
Естонія та Україна обговорили стан підготовки та провед ...
Сьогодні 10:15
На Житомирщині чоловік вбив сусіда і закопав на своєму ...
16 березня 10:35
У Житомирі син напав на батька та силоміць відібрав пен ...
15 березня 15:55
У Житомирі поблизу під’їзду багатоповерхівки вбили чоло ...
14 березня 13:32
Житомирські спецслужби затримали керівника волинського ...
12 березня 16:56
У Житомирі водій «Toyota Camry» побив чоловіка, якого л ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення