Під час відпрацювання Бердичівського району правоохоронці припинили до пів сотні адмінправопорушень

26.01 10:45    
Минулих вихідних у Бердичеві та районі спільні наряди поліції та нацгвардійців провели профілактичні заходи з виявлення та припинення правопорушень кримінального та адміністративного характеру.

За словами т.в.о. начальника Бердичівського районного відділу поліції Олега Мельничука, стан правопорядку на території району був заздалегідь проаналізований, а відтак розроблені маршрути патрулювання, максимально наближені до місць з ускладненою оперативною обстановкою. На час відпрацювання були сформовані 7 авто- та 5 піших патрулів. До участі у профілактичних заходів залучались поліцейські Бердичівського відділу, Чуднівського відділення та військовослужбовці в/ч 3047 Національної гвардії України.
Під час відпрацювання Бердичівського району правоохоронці припинили до пів сотні адмінправопорушень

Відтак у ході відпрацювання жителям та гостям Бердичівщини правоохоронці нагадували про правила безпеки та запобігання найпоширенішим правопорушенням: крадіжкам, шахрайствам, вуличним пограбуванням тощо.

Під час патрулювання вулиць поліцейські звертали увагу і на дотримання громадянами карантинних заходів. Зокрема, закликали працівників торгівельних закладів виконувати рекомендації органів охорони здоров’я. За виявленими порушеннями, пов’язаними з відвертим ігноруванням вимог щодо перебування громадян у публічних місцях із засобами індивідуального захисту складені 5 адміністративних протоколів (ст. 44-3 ч. 2 КУпАП).

Водночас інспектори ювенальної превенції нагадали продавцям та власникам магазинів про неприпустимість продажу спиртного та цигарок неповнолітнім. Поліцейські роз’яснили відповідальність за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами.

У результаті проведених заходів поліцейські зафіксували 13 випадків публічне розпиття спиртних напоїв, 9 жителів райцентру притягнуто до адміністративної відповідальності за куріння у заборонених місцях.

Крім того, начальник сектору ювенальної превенції Олеся Чубоха разом із старостою селища Іванополя перевірили сім’ї, які знаходяться на обліку як такі, що потрапили у скрутні життєві обставини. У результаті складені 4 адміністративні протоколи за невиконання батьківських обов’язків по вихованню неповнолітніх дітей.

Під час проведення профілактичних заходів патрулі перевірили 47 осіб, які перебувають на обліках, серед них 10 адміннаглядних і 4 неповнолітніх.

У той же час правоохоронці реагували на виклики про сімейні чвари. У результаті складені 10 адміністративних матеріалів про вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП). Потерпілим від агресорів роз’яснили, як можна захиститися та відстояти свої права.

Нагадаємо, що від початку січня у містах Житомирі, Бердичеві, Коростені, Новограді-Волинському та Малині поліцейські проводять додаткові заходи для попередження квартирних крадіжок, незаконних заволодінь транспортними засобами та інших правопорушень. До відпрацювань залучені додаткові поліцейські патрулі та інші можливості правоохоронців

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 16:52
На Львівщині ДБР затримало посадовця, який організував ...
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення