Керівник Бердичівського районного відділу поліції зустрівся з місцевими журналістами

13.05 16:11    
13 травня начальник райвідділу поліції провів брифінг для журналістів місцевих мас-медіа щодо результатів роботи правоохоронців за 4 місяці поточного року.

На початку розмови Олег Мельничук розповів про реорганізацію, яка відбулася у зв’язку із територіальним поділом. Так, місцевий відділ поліції змінив назву на районний, до якого увійшли відділ поліцейської діяльності № 1 м. Андрушівки та № 2 смт Ружина.
Керівник Бердичівського районного відділу поліції зустрівся з місцевими журналістами

Про криміногенну ситуацію керівник поліції повідомив, що за 4 місяці поточного року зареєстровано 277 злочинів, у 142 випадках встановлено причетних осіб. Значна увага приділяється злочинам у сфері обігу наркотичних засобів, за вказаний період встановлено 9 наркозбувачів, обвинувачення щодо яких уже направлені до суду.

З приводу покращання вуличної безпеки Олег Мельничук зазначив, що на розгляд міської ради поліцейські винесли питання про встановлення додаткових камер відеофіксації з програмним забезпеченням, що позитивно впливатиме на попередження вуличних правопорушень і дозволятиме ідентифікувати особи причетних.

Журналісти також поцікавилися ситуацією із дотриманням водіями Правил дорожнього руху, зокрема, керманичами двоколісних транспортних засобів, які у весняно-літній період перевищують швидкісні режими.
Керівник Бердичівського районного відділу поліції зустрівся з місцевими журналістами

Олег Мельничук повідомив, що з початку року працівники Бердичівського районного відділу поліції склали понад 3000 адміністративних матеріалів, з яких 134 – протоколи за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Також він зазначив, що з 1 травня розпочалися комплексні профілактичні заходи під умовними назвами «Мопед» та «Пішохід», покликані запобігти загибелі та травмуванню пішоходів та попередити ДТП за участю водіїв мототранспорту, вберегти їх життя і здоров’я.

Керівник районного відділу поліції, відповідаючи на питання про контроль за дотриманням карантинних обмежень, повідомив, що з початку року правоохоронці (відділ поліцейської діяльності № 1 (м. Андрушівка) та відділ поліцейської діяльності № 2 (смт Ружин)) склали майже 1000 адміністративних матеріалів за порушення карантинних норм.

«Закликаємо громадян дотримуватися соціальної дистанції, використовувати засоби індивідуального захисту та не наражати себе та інших на небезпеку», – прокоментував Олег Мельничук.

Також присутні, у рамках можливого, обговорили хід розслідування кількох кримінальних проваджень та деяких звернень місцевих жителів.

У ході розмови Олег Мельничук запропонував журналістам провести спільні рейди по патрулюванню міста та району з новоствореною групою з протидії домашньому насильству.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення