У Бердичеві запрацював рибопереробний завод ТОВ «РЕВЕГА»

У Бердичеві запрацював рибопереробний завод ТОВ «РЕВЕГА»

10.06 16:42    
4 червня 2010 року в місті Бердичеві за адресою вул. Залізнична, 12 відбулось відкриття Бердичівського рибопереробного заводу ТОВ «РЕВЕГА».

На відкритті були присутні голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Миколайович Рижук, міській голова міста Бердичева Василь Костянтинович Мазур та багато вельмишановних та поважних гостей міста та області.

Олександр Васильович Ревега, генеральний директор ТОВ «Ревега»: «Я свій бізнес розпочав з 1998 року в смт. Гришківці, там переобладнав нежиле приміщення під харчове виробництво по переробці риби і придбав необхідне обладнання. Поступово розширяв виробництво. Згодом продукція набула великої популярності як на бердичивщині так і по всій Україні. Для того щоб збільшити обсяг виробництва, завдяки підтримці міської влади, ми побудували новий сучасний рибопереробний завод. Для міста - це нові робочі місця та збільшення надходжень до бюджету.»

Підчас відкриття нового заводу керівництво області та міста мали змогу відвідати виробництво, а усі присутні продегустували продукцію ТОВ «Ревега» та ознайомились з мультимедійною презентацією у якій йшла мова про процес виробництва, новітні технології та умови праці на новому заводі.

На заводі створені всі умови праці: облаштовані душові кімнати, кімнати для прийому їжі (в перспективі організація гарячого харчування), сучасні умови праці на новому обладнанні, працівники проходять регулярно медичний огляд, забезпечені спецодягом за рахунок підприємства. У фірмовому магазині працівники заводу зможуть купувати продукцію виготовлену власними руками та за цінами виробника.

Працівники також постійно відвідують історичні місця, для цього за рахунок заводу влаштовуються екскурсії, а для дітей - дитячі свята.

В місті створена мережа фірмових магазинів «РЕВЕГА», де за ціною виробника всі бажаючі можуть придбати високоякісну рибну продукцію.

Адміністрація заводу на чолі з Олександром Васильовичем Ревегою бере активну участь у міських заходах.
Бердичівлянам запам’яталось яскраве шоу «Міс Бердичів», маленькі бердичівляни та їх батьки вдячні за постійне покращення парку Т.Г. Шевченко, за конкурс «Караоке», та шоу-програми які проводяться в парку.

Інформаційна довідка

Площа заводу 1440 кв.м., площа складських приміщень 518 кв.м., 439 кв.м. – площа двох складів – морозильників, адміністративний корпус та приміщення магазину – 260 кв.м.
Проектна потужність заводу – 15 – 20 тон риби на добу. При двозмінній роботі на підприємстві можуть працювати 200 чоловік. Середня заробітна плата буде складати 1500 грн. в місяць. До бюджету надходження будуть становити 50 тис. грн.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:15
П'ятеро людей отримали травми в результаті двох ДТП на ...
Сьогодні 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Вчора 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Вчора 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Вчора 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
Вчора 23:53
Податківцями Полтавщини донараховано податкових зобов’я ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення