Новоград-Волинський мер зустрівся із новопризначеними уповноваженими представниками на території міста

Новоград-Волинський мер зустрівся із новопризначеними уповноваженими представниками на території міста

24.11 16:30    
Нагадаємо, що своїм розпорядженням В.І.Загривий призначив уповноважених представників міського голови у мікрорайонах та виборчих округах міста (за згодою). Ними стали 23 депутати, обрані по одномандатних мажоритарних виборчих округах. 22 листопада міський голова провів першу організаційну зустріч із новопризначеними уповноваженими представниками.

Володимир Іванович наголосив, що депутати не повинні забувати про свої передвиборчі обіцянки і посилено розпочинати роботу в своїх округах. За потребою, уповноважені представники можуть запрошувати до співпраці активних помічників.

Найближчим часом депутати повинні будуть визначити першочергові проблеми у своїх мікрорайонах та подати пропозиції щодо їх вирішення до плану соціально-економічного розвитку міста на наступний рік. Перший заступник міського голови Микола Усенко відмітив, що деякі депутати уже активно розпочали виконувати свої передвиборчі обіцянки. Зрозуміло, що відразу не вдасться охопити реалізацію всіх поставлених завдань, потрібно визначити їх першочерговість та слідкувати за їх послідовним виконанням.

Заступник міського голови Сергій Колотов поділився із присутніми запозиченим досвідом роботи у Курську, де 25 депутатів обираються лише за мажоритарною системою та самі визначають першочергові проблеми у своїх мікрорайонах. Сергій Юрійович зазначив, що всі надані депутатами пропозиції до плану соціально-економічного розвитку міста будуть ретельно вивчатися та систематизуватися.

Програма має бути реальною, аби все заплановане вдалося виконати.
Присутні уповноважені представники відразу висвітлили найнагальніші проблеми у своїх мікрорайонах. Зокрема багато уваги було звернено на стан доріг та вуличного освітлення на околицях міста. Багато будинків міста не мають нумерації та назви вулиць, що ускладнює роботу для машин швидкої допомоги та пожежної частини.

Потребує постійної уваги та контролю і вивезення вуличного змету. Микола Усенко відмітив, що незабаром буде оголошено тендер серед місцевих підприємців на прибирання та вивіз сміття з міста, оскільки уже є багато бажаючих займатися наданням цієї послуги.

Підсумувавши зустріч міський голова В.І.Загривий зазначив, що потрібно максимально наблизити послуги до мешканців міста. За традицією депутати міської ради щодня ведуть прийом мешканців міста у громадській приймальні, що знаходиться у приміщенні міської ради (вул. Шевченка, 16). Наразі, для зручності городян, додатково у кожному мікрорайоні будуть визначені приміщення, у яких депутати будуть проводити свої прийоми.

Володимир Іванович наголосив, що буде змушений усувати уповноважених представників від покладених на них завдань в разі неналежного їх виконання. Надалі такі зустрічі відбуватимуться кожного третього понеділка щомісяця, де будуть обговорюватися виконані завдання та плани подальшої роботи.


Тетяна Ковалетова
Головний спеціаліст відділу
інформації та зв’язків з громадськістю міської ради

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: novograd
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:15
П'ятеро людей отримали травми в результаті двох ДТП на ...
Сьогодні 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Вчора 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Вчора 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Вчора 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення