Євроклуб Червоноармійська завітав у гості до європейських клубів Новограда-Волинського

Євроклуб Червоноармійська завітав у гості до європейських клубів Новограда-Волинського

17.12 12:53    
8 грудня 2010 року Асоціація шкільних європейських клубів міста Новограда-Волинського приймала гостей з міста Червоноармійська. Нещодавно створений європейський клуб «Європрестиж» з м.Червоноармійська виявив бажання познайомитися з діяльність ШЄКів Новограда-Волинського та поспілкуватися з ровесниками.

Гостей 21 учень та 4 педагогів гостинно зустрів шкільний євроклуб «Співдружність» міського колегіуму. Директор школи К.Д.Сідлецька ознайомила з напрямками діяльності та історією створення колегіуму.

Голова асоціації ШЄКів міста П.К.Ліневич, представив напрямки та форми діяльності міських євроклубів, участь у міжнародних проектах, міжнародні обміни школярами з країнами ЄС, співпрацю з представництвом посольства єврокомісії у м.Києві та інше.

У виступі підкреслювалась важливість та результативність проведення спільних акцій європейськими клубвами. Павло Казимирович передав гостям велику кількість методичних та інформаційних матеріалів з європейської тематики.

Колегіанти поділилися досвідом роботи шкільних клубів: євроклубу «Співдружність» (керівник Н.С.Ковальчук), «КТК»,. Заступник директора з виховної роботи Л.І.Гончарук зробила екскурсію по закладу, презентувала шкільний музей та салон краси.

Керівники та члени шкільних євроклубів міста (участь взяли представники усіх навчальних закладів) підготували для гостей виставку плакатів та поробок на європейську тематику, а також презентували новостворений фотоколаж «Відкриваємо Європу» (фотовиставка членів євро клубів міста про перебування в країнах Європейського Союзу, проведення про європейських акцій у власних навчальних закладах).

Чудовим подарунком для гостей та колег стала презентація проекту колегіантів «Танці країн Європи» (керівник А.І. Дірко).
Після колегіуму естафету перейняла загальноосвітня школа №10 художньо-естетичного напрямку. Директор школи №10 З.М. Козубенко ознайомила учнів зі школою, презентувала виставку учнівський робіт та запросила до шкільного кіоску, де представлені на продаж (за символічні кошти) чудові та неповторні поробки, виготовлені учнями. Учнівський актив школи презентував роботу шкільної учнівської організації «Соняшник» та євроклубу «Смолка» (кер. Вакульчук А.В.).

Крім теоретичного блоку та презентацій, директор запросила гостей до участі у майстер-класах «Паперопластика» (кер. Кравчук Т.М.), «Рельєфна шпаклівка» (кер. Лавренюк О.П.), «Квілінг» (кер. Дмитренко Т.О.), «Вироби з використаного матеріалу» (кер. Запаловська Т.В.). В результаті роботи учні ознайомилися з новими техніками та виготовили неординарні вироби на європейську тематику (історичні пам’ятки, сувеніри та квіти країн Європейського союзу).

Асоціація європейських клубів шкіл міста, загальноосвітні школи, які приймали гостей, проявили найкращі риси господарів – щиро ділилися досвідом, пригощали чаєм та солодощами.
Проведений спільно євроклубовцями Новограда-Волинського та Червоноармійська день яскраво свідчить про прагнення представниками європейського руху до єдності дружбі та спільної участі у акціях. Так воно і повинно бути у справжніх європейців!

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: novograd
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 22:55
Україна передала Європейській Комісії перший Звіт у меж ...
Вчора 22:53
Порхун: Мінветеранів разом з великим бізнесом розвивати ...
Вчора 22:52
Мінветеранів залучатиме нотаріусів до удосконалення зак ...
Вчора 11:36
У Миколаєві ДБР встановлює обставини вибухів через які ...
Вчора 11:34
8 тис євро за незаконний перетин кордону - Львівські по ...
24 квітня 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
24 квітня 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
24 квітня 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
24 квітня 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
24 квітня 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення