Бердичівляни розгромили ФК «Бараші»

Бердичівляни розгромили ФК «Бараші»

24.05 08:44    
Чемпіонат Житомирщини з футболу стартував: у себе вдома, на стадіоні «Шкіряник» бердичівляни приймали ФК «Бараші» з Ємільчинського району. Знайомити із цим клубом, здається, зайве: для багатьох бердичівських шанувальників футболу за короткий час він встиг стати чи не найпринциповішим суперником ФК «Бердичів» – суперником потужним, спритним. І досі у пам’яті минулорічні двобої, в яких вихованці Ігоря Лисюка – зовсім тоді ще діти – намагалися чинити опір досвідченим гравцям, яких із Ємільчинщиною пов’язувала хіба що форма. Чинили так, що гості були вже й не раді тому виграшу. Перемогти «барашівців» нам так жодного разу і не вдалося, тож зрозуміло, з яким нетерпінням чекав Бердичів на цю зустріч.

Все йде, все змінюється… Виступи ФК «Бердичів» у цьогорічному Кубку області показали, що діти вже добряче підросли, а ті, хто долучився до команди, зробили її ще потужнішою: страху перед Барашами не було. Початок гри, мабуть, сподобався бердичівлянам: вони мали змогу пересвідчитися, що слава про стрімкий та грізний дует Креденцера-Вакули поширюється недарма: обидва футболісти одразу ж кинулися терзати голкіпера гостей. Їхні набіги на ворота призвели до того, що вже на 9-й хвилині «Шкіряник» звився від шаленіння: капітан бердичівлян відкрив рахунок. Вслід за цим у хлопців була ще одна непогана можливість вкотити м’яча у сітку воріт, але м’яч той потрапив у голкіпера. Ледь не зрівняв рахунок гравець суперників Сергій Киричьок, та удар виявися неточним. На 33-й хвилині чудовий шанс збільшити розрив у грі упустив Дмитро Вакула. «Гол у роздягальню» «подарував» господарям зустрічі Дмитро Кудєлькін, якому вдалося вирівняти рахунок на останніх секундах 1-го тайму. Вже після гри Ігор Лисюк пояснить, чому у другій його частині наші земляки знизили темп гри.

Ігор Лисюк, головний тренер ФК «Бердичів»: «Начали хорошо, потом немножечко отдали инициативу, хотя своими контратаками мы могли сходу уйти вперед мяча на два. Но, если вы заметили, реализация, которая хромала в первом тайме, точно так же хромала и в конце игры. Счет должен был быть намного больше – соперник физически немного «подсел». Да, у нас был некоторый провал. Но он произошел из-за неопытности некоторых наших игроков.»
Розпочався 2-й тайм, а разом із ним виправдалися прогнози деяких фахівців щодо замін, до яких вдасться Лисюк: Романюк, Лучук, Подільник вийшли на поле замість Блоцького, Черниша, Приходька. В якийсь момент настала череда штрафних: ні гравцям «Барашів», ні нашим Вакулі й Данілевичу не вдалося отримати з цього зиск. Гра проходила жваво і у повітрі пахло голами. Їхній запах точно відчував Володимир Креденцер, який вивів на чудову ударну позицію Вакулу. Той був точним і холоднокровним. Рахунок став 2:1. Через деякий час Ігор Лисюк випускає на поле свого сина Антона – гравця, на якого бердичівляни покладають чимало надій, а ще через кілька хвилин ефектним ударом головою завершує кутовий футболіст гостей Роман Морозов. Знову нічия… Потім наші вболівальники скажуть: десь після цього бердичівляни «зловили кураж». Пішов красивий футбол… Не залишав у спокої воротаря «Барашів» Креденцер, мав чудові нагоди для взяття воріт Мкртчан, який замінив Вакулу. Забив Романюк… Цей гол, здається, додав сили підопічним Ігоря Лисюка: вони рвалися вперед, їх збивали, вони карали. По-чоловічому розрахувався із суперниками за грубість Володимир Креденцер. Його чудовий удар зі штрафного поставив крапку у цій грі.

4:2 – чудова прем’єра, переконливий рахунок і повний крах нескрушуваності «Барашів».

Володимир Креденцер, капітан команди ФК «Бердичів»: «Что удалось? Ну, во-первых, удался результат. Этого требовал тренер, плюс этого хотели болельщики, к тому же это была первая игра. Мы выиграли, показали характер. Из того, что не удалось, может быть то, что нас немного переигрывали. А по результату мы могли и больше выиграть.»
Ігор Лисюк, головний тренер ФК «Бердичів»: «Движемся вперед и, только вперед. Маленькими шажочками, уверенно движемся, может к «аматорам», дай Бог ко 2-й лиге. И, обращаю ваше внимание, исключительно своими силами. Кроме того, попали в ½ финала Кубка области, где встречаемся с Коростенем. Так что работаем на 2 фронта и постараемся выиграть и там, и здесь.»

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: ВІК
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення