Мер Бердичева відзвітував перед червоногірцями

Мер Бердичева відзвітував перед червоногірцями

30.01 11:24    
Бердичівський міський голова Василь Мазур відновив щорічні зустрічі з населенням міста з метою звіту про виконану протягом року роботу. Першими спілкувалися з мером червоногірці, які зібралися у приміщенні дванадцятої школи.

Василь Мазур коротко розповів городянам про здобутки та досягнення у галузі освіти, медицини, спорту, культури тощо. Зокрема, педагоги та їхні учні у 2011-му завоювали усе, що тільки було можна, на різних конкурсах. Міська влада підтримує у порядку розгалужену мережу дошкільних, шкільних та позашкільних установ, незважаючи на скорочення кількості дітей. Проте закривати освітні заклади не будуть, а відкриватимуть нові. Міський голова повідомив, що у перспективі бердичівляни отримають ще 3 дитсадки: в центрі міста, в районі цукрорафінадного заводу і Червоної Гори. На жаль, констатував Василь Мазур, минулоріч владі так і не вдалося викупити у приватної структури недобудований садок на вулиці братів Міхеєвих.

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: «Є така процедура, як тендерні закупівлі. Скажу відверто, що діючий закон мені не в усіх моментах подобається. Слава Богу, що депутати Верховної Ради прийняли закон про внесення змін до тендерних закупівель і цьогоріч ми зможемо самі прийняти рішення уже без участі Міністерства економіки. Тому на цей рік саме головне завдання – його купити, а потім шукати гроші».

Близько 7 мільйонів гривень протягом року отримала з міського бюджету галузь культури. І недарма: на обласному звіті творчих колективів бердичівські митці завоювали Гран-Прі.

Трохи більше семисот тисяч за розрахунками Мінфіну було передбачено для спортивної сфери міста. Бердичівські депутати прийняли рішення про виділення додаткових двох мільйонів з міської казни для нормального функціонування цієї галузі.

У медицини нещодавно з’явився новий керівник, а з ним – з’являться і зміни на краще, переконаний міський голова. Кожен пацієнт зможе висловити свою думку з приводу роботи лікарів, скориставшись скриньками довіри, що розташуються у всіх відділеннях ЦМЛ. Завершується капітальний ремонт амбулаторії сімейної медицини на Червоній Горі. Роботи обійшлись у близько 300 тисяч гривень, якщо все піде за графіком, відкриють оновлене приміщення у березні, сказав керівник міста.

Кожен з городян міг поставити Василю Мазуру будь-яке питання. Червоногірців цікавило, коли завершиться будівництво зупинки у їхньому мікрорайоні, чи можливо розмістити у 12-й школі дільничного міліціонера та чи можна убезпечити дорожній рух на Червоній Горі. Відповіді на ці та інші питання запитувачам надали присутні на зустрічі фахівці.

Також міський голова повідомив, що в Бердичеві уже встановлено кілька камер відеоспостереження, які допомагатимуть профілактувати правопорушення. Запитали бердичівляни і про те, коли ж у їхніх кранах буде якісна вода. Василь Мазур відповів, що спільними зусиллями влади усіх рівнів минулоріч будівельні роботи на фільтрувальній станції завершились, черга – за налагоджувальними процедурами.

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: «Завершаться пусконалагоджувальні роботи і лише тоді можна буде висувати водоканалу вимоги по якості. Міська влада і держава зробили усе, щоб вода була якісна».

В ході двогодинної зустрічі меру надсилати і письмові запитання. В одній із записок міському голові подякували за особисту роботу і роботу його команди. Василь Мазур на завершення теж сказав бердичівлянам «спасибі».

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: «Я вдячний людям за підтримку і за відкритість. Бо якщо щось не так, одразу скажуть. Повірте, ми не боїмося слухати правду і, безумовно, багато в чому недопрацьовуємо».

Якщо в громадян виникають питання чи проблеми, з ними можна звертатись до фахівців міськвиконкому, а також телефонувати безпосередньо міському голові. З телефоном, сказав Василь Мазур, він не розлучається цілодобово.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: ВІК
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення