Губернатор Житомирщини представив нового голову РДА. ФОТО

07.02 10:18    
Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в облдержадміністрації, 6 лютого у Бердичівській районній адміністрації офіційно представили нового голову. Ним став колишній начальник обласного головного управління житлово-комунального господарства та енергозбереження Володимир Збаражський. Із призначенням на посаду його привітали голова облдержадміністрації Сергій Рижук та голова Бердичівської районної ради Микола Стороженко.

Представляючи голову райдержадміністрації, Сергій Рижук зазначив: „На своїй попередній посаді у структурі облдержадміністрації, яку він обіймав протягом останніх двох років, Володимир Збаражський проявив найкращі якості людини, фахівця, керівника, організатора. Він доклав зусиль, щоб в області і, зокрема, у місті Житомирі відремонтували чимало об’єктів житлово-комунального господарства та запровадили ряд прогресивних напрямків у розвитку однієї з найважливіших сфер людської життєдіяльності”.

Губернатор Житомирщини представив нового голову РДА. ФОТО


Очільник області наголосив, що на Володимира Збаражського покладаються багато сподівань як на людину, яка швидко освоїть свою посаду, віддано і чесно працюватиме, виводитиме Бердичівський район на шлях прогресу та на перші позиції в області.

Новопризначений голова райдержадміністрації відповів подякою за довіру. „Я повною мірою усвідомлюю відповідальність нової посади. Запевняю, що вся моя робота буде спрямована на те, аби в районі якісно і ефективно впроваджувалися реформи, які сьогодні проводить Президент України Віктор Янукович та уряд, аби виконувати завдання і програми, визначені облдержадміністрацією та обласною радою”.

Володимир Збаражський зауважив, що Бердичівський район для нього не новий. Із його перевагами та проблемами він знайомий ще від часу обрання депутатом обласної ради від цього району. Раніше, виконуючи попередні посадові обов’язки, нинішній голова райдержадміністрації разом із представниками місцевої влади вирішували такі проблеми Бердичівщини, як ремонт доріг, встановлення станції знезалізнення води, будівництво очисних споруд Райківської виправної колонії.

Володимир Збаражський поділився з присутніми під час представлення основними напрямками роботи в районі. На Бердичівщині, де проживає 32 тисячі населення, з яких 16 тисяч працездатного населення, а працюючих осіб всього 6 тисяч (34%), на перший план виходить питання організації нових виробництв, створення нових робочих місць. За словами голови райдержадміністрації, робота в цьому напрямку проходитиме під девізом: „Не залишити без уваги жодної працездатної людини району”.

Губернатор Житомирщини представив нового голову РДА. ФОТО


„Потрібно серйозно попрацювати над розширенням бази оподаткування, легалізувати вже існуючі робочі місця, встановити чіткий облік використання землі, провести роботу з розмежування земель комунальної і державної власності, узаконення та приведення до належного стану вивільнених земель Міністерства оборони. Це дасть можливість значно поповнити бюджет району, – каже Володимир Збаражський. – У сільському господарстві першочерговим завданням є збільшення поголів’я великої рогатої худоби. У соціальній сфері будемо продовжувати роботу щодо поліпшення матеріально-побутових умов закладів освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, запровадження енергозберігаючих технологій, створення належних умов праці”.

Користуючись можливістю, голова райдержадміністрації заручився підтримкою обласної влади в особі Сергія Рижука у здійсненні невідкладних завдань: придбання шкільних автобусів і реконструкції адмінприміщення у селі Бистрик під школу на 144 місця, адже існуючому приміщенню вже 100 років. Кошторисна вартість ремонтних робіт складає більше 8 мільйонів гривень.

Довідково
Володимир Андрійович Збаражський (10.12.1956 р.) народився у селі Білилівка Ружинського району. Має вищу освіту – закінчив Ленінградську ордена Леніна лісотехнічну академію ім. С. М. Кірова за спеціальністю „Машини і механізми лісової та деревопереробної промисловості”.
Очолював підприємство у Бердичеві (ТОВ „Наш дім”) та на Вінниччині (ЗАТ „Хмільникмеблі”).

З травня 2010 року по січень 2012 працював начальником головного управління житлово-комунального господарства та енергозбереження Житомирської облдержадміністрації.


ФОТО Катерини Тарановської

Губернатор Житомирщини представив нового голову РДА. ФОТО


Губернатор Житомирщини представив нового голову РДА. ФОТО


Губернатор Житомирщини представив нового голову РДА. ФОТО

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 13:43
На Одещині прикордонники затримали переправника, який п ...
Сьогодні 12:47
Депутат міськради з Чернігівщини постане перед судом за ...
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Сьогодні 10:36
Дніпропетровські рятувальники ліквідували пожежу, що ви ...
Сьогодні 10:15
СБУ затримала агентку фсб, яка наводила російські авіаб ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення