У Бердичівському районі Олександр Ревега допоміг відновити покриття вулиці та цвинтарних доріжок

У Бердичівському районі Олександр Ревега допоміг відновити покриття вулиці та цвинтарних доріжок

23.04 08:56    
БЕРДИЧІВСЬКІ НОВИНИ Небувале скупчення спецтехніки днями спостерігали мешканці вулиці Котляревського, що в районі м’ясокомбінату. Не один рік тамтешні жителі потерпали від ям та вибоїн на дорозі, яка після кожного дощу перетворювалась на суцільне багно. Розуміючи, що відремонтувати усі вулиці й одразу міській владі просто не під силу, бердичівляни звернулись по допомогу до відомого підприємця.

Ігор Дробиш, мешканець вулиці Котляревського: «Довгий час мешканці вулиці Котляревського ходили по болоту, ледь машиною можна було проїхати. Ми звернулися до депутата обласної ради Олександра Ревеги, який пішов нам назустріч. Його слова не розходяться з ділом. Думаю, що його вчинки будуть прикладом і для інших депутатів».

Покриття найбільш потрощених ділянок дороги відновлювали за допомогою суміші з відсіву та щебеню, яку спочатку висипали купками, а потім розрівнювали грейдером. Тож за кілька годин роботи на вулицю Котляревського було любо поглянути.

А напередодні Провід важка «артилерія» з дорожньої техніки перебазувалась на під’їзну дорогу до Гришковецького кладовИща. Вона вже не нова, а тому з часом її стан погіршився. Тому керівництво селища теж вирішило звернутись до Олександра Ревеги за допомогою.

Зоя Стаднік, Гришковецький селищний голова: «Якщо говорити про Олександра Васильовича Ревегу, то треба книгу його добрих справ, які стосуються нашого селища, перегорнути на 15 років тому. Коли він лише починав працювати у Гришківцях. Це людина з гарячим серцем і доброю душею».

Такі підприємці, як Олександр Ревега, сприяють покращенню життя селища, каже Зоя Стаднік. Свого часу меценат допоміг відреставрувати меморіал загиблим воїнам у Гришківцях, також не залишає без уваги тамтешній дитячий садок і церкву, а нещодавно відновив дорогу до цвинтаря у Дмитрівці.
Зоя Стаднік, Гришковецький селищний голова: «Дорога на кладовище – це дорога пам’яті за всіх мертвих. І хоча всі люди з’їжджаються сюди лише раз на рік, треба щоб вона завжди була у належному стані. щоб люди бачили, що не лише вони піклуються про своїх померлих, а й ми».

На дорогу довжиною 200, шириною 3 метри (біля Гришковецького цвинтаря) було вивезено 175 тон відсіву з Райківського кар’єру.
Микола Безверхий, виконроб ШБУ-35: «Тут працює погружчик, дві машини, грейдер, каток. Стараємось для людей. Це буде дорога з легким покриттям, для такого руху, який тут є, її буде достатньо».

Так само за власний рахунок підприємець підрівняв алею і на міському кладовищі по вулиці Войкова. Великих зусиль довелось докласти машиністу 12-метрового автогрейдера, щоб на доволі вузькій місцині як слід порозгортати відсів. Услід за цим транспортом рухався ще й каток, який утрамбовував покриття, а за ним свіжу доріжку вже випробовували громадяни.

Лідія Антонівна, бердичівлянка: «Дуже хочу подякувати Олександру Ревезі, хай йому Бог помагає за його благодійність, за те, що він так багато робить для міста».

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: ВІК
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Сьогодні 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Сьогодні 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Сьогодні 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Сьогодні 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Сьогодні 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Сьогодні 20:50
У Варшаві відбулися українсько-польські урядові консуль ...
Сьогодні 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Сьогодні 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Сьогодні 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Сьогодні 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення