Партія регіонів заявляє про переконливу перемогу на позачергових виборах

Партія регіонів заявляє про переконливу перемогу на позачергових виборах

24.09 19:57    
У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Дружбівського селищного голови (Дружбівська селищна рада Олевського району), Новобілокоровицького селищного голови (Новобілокоровицька селищна рада Олевського району) на 9 вересня 2012 року було призначено позачергові вибори в цих населених пунктах.

Сьогодні Партія регіонів заявляє про переконливу перемогу кандидатів від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ на позачергових виборах Новобілокоровицького та Дружбівського селищних голів.

Загалом участь у позачергових виборах на посаду голови селищної ради по Новобілокоровицькій виборчій дільниці взяли 5 кандидатів. Переможцем стала член ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Олена Андрієнко, яка 23 роки пропрацювала секретарем Новобілокоровицької селищної ради і протягом усіх цих років була і є надійною опорою для її жителів у вирішенні усіх нагальних питань. О. Андрієнко отримала майже 60% голосів виборців.

Вже впродовж більш ніж двадцяти років люди звикли звертатися зі своїми турботами саме до цієї жінки. В усіх випадках було вжито дієвих заходів, щоб неодмінно допомогти людям. 23 роки секретарської роботи – досить вагомий досвід для того, щоб достеменно володіти усіма робочими питаннями і діяти злагоджено. Люди інтуїтивно відчувають лідера громади, і 60% голосів тому підтвердження.

Це суттєва перемога. Зробимо висновок: виборці проголосували за конкретно зроблені справи, вирішені питання. Ми бачимо цілеспрямоване бажання даної громади до позитивних змін та спрямування роботи в потрібне русло, прагнення отримати ефективне і результативне управління, яке наразі може забезпечити лише ПАРТІЯ РЕГІОНІВ, що повсякчасно підтверджує це своїми діями.

Слід зазначити, що завдячуючи чіткій активній громадській позиції колишнього секретаря Андрієнко О. С., впродовж усіх цих років здобуто відчутну підтримку районного керівництва, в особі голови райдержадміністрації, депутата обласної ради від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Андрія Дяченка та голови районної ради Миколи Харченка, завдяки втручанню і постійній допомозі яких і вирішуються нагальні проблеми селища.

– Моє покликання – служити людям, – розповідає Олена Сергіївна. – Насьогодні усі питання тримаються на контролі, надійною підтримкою у вирішенні багатьох проблем наших місцевих жителів є депутат районної ради від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Юрій Шевчук – директор підприємства «Білокоровицьке лісове господарство». Завдяки його постійній спонсорській підтримці проводиться благоустрій нашого населеного пункту, поліпшуються умови для перебування дітей-дошкільнят у садочку (оновлено дитячий майданчик та огорожа закладу), надається допомога селянам з різних питань.

Важливою подією для нашого селища стало включення Новобілокоровичів у 2012 році до II етапу розвитку Програми ПРООН «Розвиток громад» і отримання близько 80 тисяч гривень на покрівлю дошкільного виховного закладу.

Серед кандидатів на посаду Дружбівського селищного голови (а було їх двоє) перемогу здобув знову ж таки кандидат від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Вадим Мосаковський, член ПАРТІЇ РЕГІОНІВ з 2005 року, який набрав найбільшу кількість голосів – 83,21%.

Як охарактеризували Вадима Івановича односельчани, це дуже уважна, добросовісна, спокійна, чуйна, небайдужа до людської біди людина, здатна в будь-який час прийти на допомогу, гарний сім’янин і господар, людина, яка вміє навести лад не тільки у своїй оселі, а й на підвідомчій їй території.
Як бачимо, жителі цих селищ, вирішуючи за кого віддати свій голос, надали перевагу тій політичній силі, яка вже зуміла показати свою дієздатність. Ці маленькі перемоги стали передвісниками майбутньої великої перемоги ПАРТІЯ РЕГІОНІВ на парламентських виборах цього року.
Автор статті: Наталя Іваненко


RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення