У Ружині створили районний осередок ВО "Майдан" та закликали до повної зміни влади

27.01 13:23    
26 січня 2014 року на народному вічі у Ружині було створено Ружинське відділення ВО "Майдан" та ухвалено резолюцію про перехід у мирний наступ з метою повної зміни системи влади задля відновлення конституційних прав і свобод громадян.

У Ружині з ініціятиви місцевих свободівців біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбулося Народне віче в підтримку київського Майдану, на якому всі учасники одностайно підтримали створення Ружинського відділення громадської організації Всеукраїнського об'єднання "Майдан", а також проголосували за вимоги скасувати антинародні закони, ухвалені Верховною Радою 16 січня, перезавантаження всіх гілок влади, зміни державної системи з диктатури на демократію та незмінности курсу України на Европу. У заході взяли участь близько 200 осіб.

У Ружині створили районний осередок ВО "Майдан" та закликали до повної зміни влади


До ради Ружинського відділення всеукраїнського об'єднання "Майдан" увійшли опозиційні місцеві політики та громадські діячі: Максим Дмитренко, Ірина Дмитренко, Олександр Репіч, Валентин Саківський, Наталія Скавінська, Олег Дмитренко, Михайло Манько, Зоя Пеньківська та Олена Матвійчук.

Коментуючи створення відділення ВО "Майдану" в районі, очільник Ружинської районної організації ВО "Свобода" Максим Дмитренко наголосив: "Нині ми разом із громадою творимо відділення Майдану на місцях для гуртування навколо спротиву режимові, задля спільного вирішення проблем, які стоять перед українським народом, задля того, щоб громада відчула свою силу і могла координовано діяти".

Під час заходу виступив депутат Житомирської міської ради свободівець Сергій Онищук, помічник народного депутата України Олександра Мирного Надія Мудренок, представники опозиційних партій, громадських організацій, активісти та всі охочі.

"Нинішня бандитська антинародна влада цинічно знущається з українців, демонструючи ознаки тоталітарного режиму. Той, хто обіцяв "почути кожного", сьогодні оглух перед мільйонами. Наше завдання – це змусити його почути народ України, і щоб надалі такого не відбувалось, ми повинні змести цю владу від керівництва державою. Багатьом людям потрібно задуматись над долею своєї України, а не шукати матеріяльної вигоди на виборах", – зазначив депутат-свободівець Житомирської міської ради ВО "Свобода" Сергій Онищук.

Люди одностайно вирішили продовжувати збиратися на Майдані та щонеділі проводити віче, а також обговорили й инші форми протесту, зокрема, автомайдан, бойкот підприємств та фірм, які належать "регіоналам", оприлюднення імен усіх посадовців та депутатів, які служать режиму та є співучасниками його злочинів.

"Майдан – це форма прямого народовладдя. Через майдани та випробування гартується українська нація. І у майбутньому майдани повинні стати обов'язковою формою діялогу влади та громади. За цей час ми усі змінилися, ми стали иншими – гідні й вільні люди, які здатні створити заможну державу для своїх дітей та онуків. Система хитається й це відчутно, режим панікує. Зараз наше завдання – довести усе до логічного завершення: розхитати та змінити систему. Нас підтримують у всьому світі", – наголосила Надія Мудренок.

У Ружині створили районний осередок ВО "Майдан" та закликали до повної зміни влади


Перед громадою виступив голова Бердичівської міської організації ВО "Свобода" Олексій Побережний, який закликав не боятися місцевих можновладців з Партії регіонів, активно долучатися до боротьби, зокрема, їхати на Майдан у Києві. Свободівець звернув увагу на неприпустимість продажу громадянами своїх голосів за гречку, якщо вони хочуть жити в европейському суспільстві. Завершився мітинг виконанням національного славня. Такі заходи в подальшому плануються в инших селах району.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО "Свобода"

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:02
Шмигаль взяв участь у круглому столі міністерського рів ...
Вчора 16:27
БЕБ на Закарпатті упередило неефективне використання 6, ...
Вчора 16:21
На Буковині детективи БЕБ повідомили про підозру співуч ...
Вчора 16:18
У Києві держслужбовці розтратили 1,2 млн грн бюджетних ...
Вчора 16:18
На Київщині прикордонники викрили злочинну схему з неза ...
Сьогодні 00:01
Верещук зустрілася з українською громадою у Бельгії
Вчора 16:11
Енергетична безпека України — один з ключових пріоритет ...
Вчора 16:09
Івано-Франківський національний медичний університет об ...
Вчора 16:07
Засуджено мешканця Одещини, який перейшов на бік ворога ...
Вчора 16:05
За розстріл цивільного авто під час окупації Київщини з ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення