Володимир Пехов: «Працював, працюю і буду працювати для людей!»

29.09 10:04    
Кандидат в народні депутати по 64 виборчому округу Володимир Пехов взяв участь у розширеному засіданні Асоціації «Рада керівників міста Коростеня» та виконавчого комітету Коростенської міської ради.

Володимир Пехов поінформував учасників засідання про результати своєї депутатської діяльності. Окремо зупинився на виконанні своїх зобов’язань перед мешканцями міста Коростеня. Наголосив, що роботу на півдорозі не кидають, її необхідно завершити.

Володимир Пехов: «Працював, працюю і буду працювати для людей!»

«За два неповних роки неможливо виконати всі зобов’язання перед виборцями. Я йду до парламенту, аби продовжувати працювати для людей. Йду самовисуванцем, бо переконаний, що мушу звітувати лише перед людьми, а не перед партіями. Я завжди працював, працюю і буду працювати для людей. Я знаю проблеми людей, живу життям Поліського краю та постійно допомагаю місцевим громадам його розбудовувати. Впевнений, що тільки об’єднавшись разом, ми зможемо подолати труднощі, які маємо, навести лад у нашому краї, забезпечити краще життя та мирне майбутнє», - сказав Володимир Пехов.

Серед головних завдань кандидата в народні депутати – розширення прав та повноважень територіальних громад. «Громади повинні отримувати більше грошей. Бюджети мають формуватися знизу догори. У селах повинні будуватися дороги, водогони. Мають працювати програми газифікації та освітлення міст і сіл», - переконаний він.

Володимиру Пехову було що сказати й під час обговорення питання порядку денного про допомогу учасникам АТО та членам їх сімей. Якраз напередодні він повернувся з чергової поїздки в зону АТО, де відвідав десятий батальйон територіальної оборони Житомирської області. У цьому батальйоні служать хлопці з міста Коростеня, Коростенського, Овруцького, Олевського, Лугинського районів. «Наші воїни повні патріотизму і сили духу, хлопці роблять все для того, щоб зберегти цілісність нашої держави, принести мир і спокій. Однак вони проживають у дуже складних умовах і потребують нашої допомоги», - заявив він.

Ним проголошено ініціативу всебічної матеріально-технічної підтримки бійцям десятого батальйону та запропоновано усім підприємцям зробити реальний вклад у встановлення миру – допомогти збудувати військове містечко. Володимир Пехов уже взяв на себе зобов’язання допомогти бійцям із ремонтом приміщення та його обладнанням для обігріву під час зимового періоду. «Бійцям потрібен цемент, щебінь, плити та інші будівельні матеріали і це те, що ми з вами можемо і повинні зробити», - зазначив він.

За матеріалами prokorosten.net

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:10
Через бездіяльність заступника командира військової час ...
Сьогодні 10:09
СБУ затримала ще одного інформатора рф, який наводив ро ...
Сьогодні 00:02
Шмигаль взяв участь у круглому столі міністерського рів ...
Вчора 16:27
БЕБ на Закарпатті упередило неефективне використання 6, ...
Вчора 16:21
На Буковині детективи БЕБ повідомили про підозру співуч ...
Сьогодні 00:01
Верещук зустрілася з українською громадою у Бельгії
Вчора 16:11
Енергетична безпека України — один з ключових пріоритет ...
Вчора 16:09
Івано-Франківський національний медичний університет об ...
Вчора 16:07
Засуджено мешканця Одещини, який перейшов на бік ворога ...
Вчора 16:05
За розстріл цивільного авто під час окупації Київщини з ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення