На Житомирщині керівник поліції провів виїзний прийом жителів Коростеня та району

29.06 23:02    
На Житомирщині керівник поліції провів виїзний прийом жителів Коростеня та району Близько десятка місцевих жителів прийшли 29 червня у Коростенський відділ поліції на особистий прийом до очільника ГУНП В’ячеслава Печененка з нагальними проблемами. Також цього дня начальник поліції області зустрівся з керівниками міста та району з питань забезпечення правопорядку та безпеки у регіоні.

Найтиповішими питаннями, з якими коростенці зверталися, були невирішені суперечки з сусідами через земельні або майнові претензії один до одного. У кожному із випадків вирішення ситуації індивідуальне – від накладення адміністративного стягнення на винуватця до цивільного позову через суд.

Ще однією проблемою для багатьох жителів навколишніх до Коростеня сіл є дрібні крадіжки майна та у більшості випадків неможливість притягнення до відповідальності злодіїв.

Прозвучали і скарги на дії або бездіяльність поліції у певних ситуаціях. Відтак призначено службові перевірки щодо правомірності роботи окремих працівників відділу.

Також на прийомі у начальника ГУНП побувала мати загиблого під час виконання службових обов’язків у 2010 році дільничного інспектора Сергія Березюка. Жінка розповіла про проблеми, що нині турбують сім’ю, яка залишилась без єдиного сина, та просила підтримки.

- Ми щиро співчуваємо Вашому горю, - сказав В’ячеслав Печененко. – Для нас свята справа допомагати родинам колег, які загинули, виконуючи свій професійний обов’язок, тому звертайтесь, у межах наших можливостей і компетенції будемо підтримувати.

Робочий візит у районі продовжився зустріччю з міським головою Володимиром Москаленком, головою районною ради Василем Клименком, в.о. голови РДА Василем Курилюком та керівником місцевої прокуратури Іваном Островським. Серед порушених у ході спілкування тем домінуючою стала проблема незаконних вирубок лісу та видобутку надр.
На Житомирщині керівник поліції провів виїзний прийом жителів Коростеня та району

Під час обговорення загального стану справ керівник поліції звернув увагу на процес переатестації поліцейських, що нині триває в області, та нагальну необхідність якісного відбору нових працівників на уже вакантні посади. Присутні відзначили, що брак професійної середньої ланки спеціалістів нині є типовою проблемою для усіх сфер суспільного життя, у тому числі й поліції.

Серед конкретних пропозицій, озвучених на зустрічі, - необхідність проведення на території району комплексного відпрацювання з метою попередження та виявлення правопорушень як адміністративного, так і кримінального характеру, у тому числі пов’язаних із незаконними порубками дерев, а також виділення із місцевого бюджету коштів для реалізації програми «Безпечне місто» та матеріально-технічного оснащення підрозділів поліції.

За результатами проведених зустрічей та загального аналізу ситуації в районі прийматимуться рішення про проведення необхідних заходів по забезпеченню публічної безпеки та правопорядку.
На Житомирщині керівник поліції провів виїзний прийом жителів Коростеня та району

На Житомирщині керівник поліції провів виїзний прийом жителів Коростеня та району

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:45
БЕБ у Києві викрило незаконне казино під прикриттям спо ...
Вчора 23:45
За два роки війни проректор державного університету отр ...
Вчора 23:43
23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з ...
Вчора 23:43
На 24 квітня: через негоду на Хмельниччині знеструмлено ...
Вчора 23:39
Роботодавці Миколаївщини перерахували на соціальні потр ...
Вчора 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
Вчора 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
Вчора 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
Вчора 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
Вчора 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення