Керівник поліції області провів виїзний прийом громадян у Баранівці

21.12 19:14    
21 грудня очільник житомирської поліції В’ячеслав Печененко провів робочі зустрічі з керівництвом Баранівського району та міста, а також з місцевими жителями щодо стану публічної безпеки та правопорядку і протидії злочинності.
Керівник поліції області провів виїзний прийом громадян у Баранівці

Візит у районі розпочався зі спілкування з головами районних держадміністрації та ради Миколою Вельчинським та Сергієм М’ялківським. Також на зустрічі був присутній заступник Новоград-Волинського міського прокурора Григорій Гресько.

Обговорюючи питання взаємодії у забезпеченні порядку та безпеки у районі, присутні визначили конкретні заходи для цього. Так, місцеві керівники проінформували В’ячеслава Печененка про реалізацію проекту «Безпечне місто». Зокрема, у громадських місцях райцентру уже встановлено близько 20 камер відеоспостереження, у тому числі з можливістю розпізнавання номерних знаків транспортних засобів на в’їздах/виїздах з районного центру.

Голова райдержадміністрації відзначив, що налагодження такої системи спостереження позитивно впливає і на ефективність розкриття правопорушень, і на їх попередження.
Керівник поліції області провів виїзний прийом громадян у Баранівці

Водночас учасники зустрічі відзначили актуальність питань забезпечення безпеки дорожнього руху та загальних превентивних заходів задля безпеки та спокою жителів району, відтак визначились з подальшими напрямами співпраці.

Відразу потому у місцевому відділенні поліції В’ячеслав Печененко провів прийом громадян. Окрім жителів міста та району, на зустріч також прийшли і заступник міського голови Оксана Загорська та секретар міської ради Юрій Оханський, які розповіли про наявні механізми взаємодії з місцевою поліцією та порушили питання щодо матеріально-технічного оснащення підрозділу.

- На етапі реформування поліції підтримка органів місцевого самоврядування має колосальне значення, - підкреслив у розмові В’ячеслав Печененко та висловив сподівання на розгляд депутатами можливості виділення коштів на потреби місцевих правоохоронців.
Керівник поліції області провів виїзний прийом громадян у Баранівці

На особистий прийом до керівника ГУНП звернулось 5 жителів міста та району з питаннями щодо перевірок та досудового розслідування за фактами крадіжок, нанесення тілесних ушкоджень та зловживання службовим становищем. У кожному випадку очільник поліції детально розбирався у ситуаціях та доручив прийняти законні рішення уже до завершення року.

36-річний підприємець, житель м. Баранівки, завітав на прийом з подякою на адресу місцевих поліцейських, які оперативно розкрили крадіжку з його магазину побутової техніки, та затримали одного із підозрюваних. Нині він під вартою, особи його поплічників теж встановлені й триває їх розшук.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:15
П'ятеро людей отримали травми в результаті двох ДТП на ...
Сьогодні 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Вчора 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Вчора 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Вчора 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення