В Баранівці пройшов перший відкритий кубок міста з кіокушин карате

В Баранівці пройшов перший відкритий кубок міста з кіокушин карате

28.12 14:49    
За інформацією Прес-служби Партії регіонів, нещодавно у місті Баранівці в приміщенні фізкультурно-оздоровчого комплексу пройшов перший відкритий кубок міста з кіокушин карате. Для Партії регіонів та її Лідера, Кандидата у Президенти Віктора Януковича, однією з найголовніших цілей є оздоровлення нації, зокрема завдяки розвитку спорту. Отож, і цього разу не обійшлося без допомоги в організації та проведенні спортивних змагань.

Народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Партії регіонів Микола Присяжнюк цікавиться проблемами спорту і сприяє його популяризації серед молоді. Він є президентом Житомирської обласної асоціації професійних видів єдиноборств.

– Партія регіонів не залишається осторонь вирішення тих проблем, які існують у спорті, – наголосив Микола Володимирович.– Ми докладемо всіх зусиль, щоб обдарована українська молодь змогла реалізувати себе в улюбленому виді спорту, щоб юні спортсмени мали можливість у майбутньому з гордістю представляти Україну на міжнародній арені.

Баранівка, де такий вид спорту, як кіокушин карате, став надзвичайно популярним серед молоді, зустрічала команди з Новограда-Волинського та Бердичева. Загалом у змаганнях взяло участь 90 спортсменів різної вікової категорії з трьох районних центрів. Найсильнішими виявилися каратисти з Новограда-Волинського, срібними призерами стали господарі змагань. Бердичівляни привезли додому бронзові медалі.

– Серед молодих спортсменів зустрічається багато обдарованих дітей, які, однак, не мають можливостей розвивати свої здібності через брак коштів, приміщення чи обладнання, – зазначив голова Баранівської районної партійної організації Ігор Строєв. – Підтримка молодих спортсменів – це не лозунг. Це реальні дії Партії регіонів. Уже протягом кількох років партія допомагає проводити змагання з різних видів спорту.

За часів прем’єрства Віктора Януковича було затверджено ряд молодіжних програм, в яких зокрема передбачалося створення безкоштовних спорткомплексів та спортмайданчиків, басейнів. Уряд Януковича здав в експлуатацію більше 200 футбольних полів, 4 льодові палаци, майже 200 вуличних тренажерних комплексів. Будучи Президентом, Віктор Федорович зможе реалізувати розпочаті за його прем’єрства молодіжні програми. А поки що районні осередки Партії регіонів вже на місцях допомагають молодим спортсменам.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Сьогодні 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Сьогодні 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Сьогодні 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Сьогодні 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Сьогодні 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Сьогодні 20:50
У Варшаві відбулися українсько-польські урядові консуль ...
Сьогодні 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Сьогодні 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Сьогодні 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Сьогодні 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення