За добу житомирські розшуківці встановили місцеперебування шістьох безвісно зниклих осіб

За добу житомирські розшуківці встановили місцеперебування шістьох безвісно зниклих осіб

30.06 13:59    
Шістьох житомирян віком від 21 до 61 року, про зникнення яких повідомляли їхні рідні, розшукали працівники Житомирського відділу поліції. Ніхто із розшуканих жертвою злочину не став.

На початку березня п.р. до поліції звернувся житель обласного центру, який повідомив про зникнення свого 21-річного племінника. Юнак ріс без батьків, опікувався ним дядько. Досягши повноліття, парубок взявся працювати, жив окремо, а останнім часом перестав виходити на зв'язок до єдиного родича. Той, не знаючи про долю опікуваного, забив на сполох.

Оперативники кримінальної поліції провели комплекс розшукових заходів, установили коло осіб, з якими спілкувався розшукуваний і врешті з’ясували його місцеперебування. Під час зустрічі юнак пояснив, що увесь цей час працював будівельником, тож перебував у роз’їздах, телефонний номер змінив і не знайшов можливості повідомляти про себе. Наразі між родичами відновлено спілкування.

Про зникнення свого 19-річного сина 27 червня до поліції повідомила стурбована житомирянка. Жінка розповіла, що юнак пішов з дому, нічого їй не сказавши. Потім з’ясувалося, що він гуляв з друзями містом, його околицями. Згодом парубок відізвався з іншої області і зв'язок з ним обірвався.
У ході перевірки можливого місця перебування юнака поліція провела низку заходів і врешті було встановлено, що після мандрівки з друзями він благополучно повернувся до Житомира.

Кількаденна відсутність 46-річного житомирянина схвилювала його синів, які також 27 червня звернулися до поліції з повідомленням про зникнення батька. Було з’ясовано, що чоловік проживає сам і вже кілька днів поспіль не виходить на зв'язок і не з’являється за місцем роботи. Окрім того, з домоволодіння разом із власником зник його автомобіль.

У результаті вжитих заходів поліцейські встановили, що розшукуваний гостював у знайомих і забув потурбуватися про стан свого мобільника.

Історії ще трьох житомирян, 1956-го, 1966-го та 1969 р.н., яких розшукували рідні, також закінчилися благополучно. Усі вони знаходяться поруч з родичами.
Як повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока, з початку поточного року до підрозділу надійшло понад 290 повідомлень про зникнення жителів обласного центру. Місцеперебування майже усіх із розшукуваних було встановлено упродовж короткого часу. Нині тривають розшукові заходи відносно 4 безвісно зниклих житомирян.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення