Бердичівські футболісти підкорювали Європу

Бердичівські футболісти підкорювали Європу

22.04 13:56    
Днями із-за кордону повернулися юні бердичівські футболісти – вихованці місцевої ДЮСШ, які брали участь у міжнародних змаганнях «Oranje-Cup», котрі проходили у нідерландському місті Оммен. Бердичівляни на цьому турнірі були представлені двома складами – 1994 р.н. (тренер Володимир Керносенко) та 1996 р.н (тренер Борис Клочков). Суперниками наших земляків були команди з Нідерландів, Німеччини, Румунії, Іспанії та України, загалом – двадцять шість колективів. Турнір вперше проходив на новому сучасному спортивному комплексі, до якого входить десять футбольних полів, п’ять із яких - зі штучним покриттям.

Відзначу, що бердичівляни на цих змаганнях не пасли задніх і цілком справедливо фінішували у трійці призерів - юнаки старшого віку завоювали срібло, а на два роки молодші їхні партери стали бронзовими призерами у своїй віковій групі.

Що стосується самих результатів, то підопічні Володимира Керносенка на шляху до фіналу у матчі-відкритті турніру обіграли команду із Нідерландів 2-0, а потім двічі зіграли у нульові нічиї із командами з Німеччини. Зайнявши у своїй підгрупі третє місце, вони вийшли у плей-офф. У чвертьфіналі змагань бердичівляни зустрілись із командою з Німеччини. Основний час гри переможця не виявив - 1-1, а у серії післяматчевих пенальті перемога наша команда - 4-3. Справжнім героєм переможної серії пенальті став воротар бердичівлян Юрій Слободянюк, який відбив три удари з одинадцятиметрової позначки. У півфіналі бердичівляни впевнено перемогли іспанців 2:0, але фінал виявився не надто для них вдалим. У поєдинку з черговим суперником із німецького міста Кельн наші земляки поступилися 0-4.

У той же час вихованці тренера Бориса Клочкова на змаганнях зайняли третє місце. У першій грі бердичівляни перемогли команду з Німеччини 4-0 та двічі зіграли внічию 1-1 з командами із Нідерландів та Німеччини, і, зайнявши у своїй групі друге місце, вийшли у плей-офф. У 1/4 фіналу бердичівляни перемогли команду господарів 2-1, але у півфіналі наші земляки поступилися майбутнім переможцям турніру - команді з Німеччини 1-4. У грі за третє місце бердичівляни перемогли нідерландців у серії пенальті - 4-2.

Варто відзначити, що крім офіційних поєдинків, бердичівляни зіграли і кілька товариських ігор. Ще по дорозі до Нідерландів наші команди завітали до Польщі у місто-побратим Бердичева - Явір, де зіграли товариські поєдинки. Хлопці 1994 р.н. розійшлися миром зі своїми суперниками - 0-0, а молодші юнаки на штучному міні-футбольному майданчику перемогли своїх суперників 7-1. А вже повертаючись із Нідерландів, бердичівляни відзначилися і на німецькій землі. У місті Бад Зегеберг наші земляки також провели товариські зустрічі і здобули у них перемоги. Старші хлопці виграли 1-0, а молодші - 2-0.

Не можна оминути увагою і не сказати добре слово людям, які допомогли нашим футболістам під час поїздки на міжнародний турнір. Спонсорську допомогу у цьому надали підприємства «Солодова компанія», «Фабрика одежі», бердичівські хлібзавод та пивзавод, «Чиста криниця», «Лада-Сервіс», а також приватні підприємці Олександр Ревега, Юрій Лисюк, Олександр Балянов.

Спеціально для "Бердичівських новин" Максим Железницький, Бердичів-Явір-Оммен-Бад Зегеберг-Бердичів

передрук з ФК Бердичів

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: газета "Бердичівські новини"
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення