Олександр Ракович призначив іменну стипендію студентам ЖККБП

19.10 18:42    
19 жовтня в Житомирському кооперативному коледжі бізнесу і права генеральний директор ТОВ ТК «Полісся продукт» Олександр Ракович призначив студентам іменну стипендію. На зустрічі із цього приводу також були присутні народний депутат, член фракції Радикальної партії в Парламенті Ігор Попов, керівник житомирської територіальної організації РПЛ Ілля Смичок та заступник керівника юридичного відділу «Полісся продукт» Ірина Могильницька.

Олександр Ракович призначив іменну стипендію студентам ЖККБП

«Високі результати навчання в вашому навчальному закладі і успішна практика на нашому підприємстві – ось гарантія отримання іменної стипендії», - повідомив у своєму зверненні до учнів пан Ракович. Він підкреслив, що не тільки стипендія – заохочення для кращих. «Успіхи на нашому підприємстві можуть стати для вас початком успішної кар’єри, нового дорослого життя. Студентство – чудова пора, ми теж починали свій бізнес молодими, студентами. Головне – прагнути до змін та розвитку в своєму житті», - сказав Олександр Ракович, який, як відомо йде на вибори до міськради Житомира по списку Радикальної партії.
Олександр Ракович призначив іменну стипендію студентам ЖККБП

Олександр Ракович призначив іменну стипендію студентам ЖККБП

Ірина Могильницька, заступник керівника юридичного відділу «Полісся продукт» підкреслила, що окрім успіхів у навчанні та виробничій практиці учням потрібно ще займати активну громадську позицію. «Адже ваша пасивність, наприклад, на майбутніх виборах, може стати причиною чергової зміни вивіски у владі - а от зміни в країні знову не відбудуться. Тож треба голосувати, заявляти свою громадянську позицію. Всі радикальні зміни – в наших руках, особливо коли ти молодий, рішучий та безкомпромісний. Сміливо йдіть вперед, змінюйте своє життя та життя всієї країни», - закликала Ірина Могильницька, яка теж йде кандидатом від РПЛ у міськраду.

Також, перед студентами виступив народний депутат, представник фракції Радикальної партії в Верховній Раді, в минулому голова правління Комітету виборців України Ігор Попов. Він закликав студентів бути політично активними, цікавитися не тільки «телевізійною політикою», а і місцевим законодавством. «Потрібно знати закони, потрібно знати місцеву владу. В цьому випадку, якщо ви, наприклад, заплануєте поставити свій МАФ, то вам не потрібно буде, як колись, заносити хабарі до владних органів. Ви будете знати, як розпочати свій бізнес офіційно, по закону. Якщо хочете чогось досягти в житті, вам потрібно розбиратися в політиці. Знати місцеве законодавство, як воно працює», - наголосив народний депутат. Саме тому, зі слів народного депутата, ключовим завданням фракції РПЛ в Житомирській міськраді буде повний аудит міського господарства, комунального, транспортного та інших. «Ми просто будемо розбиратися у справах. І приводити їх у відповідність до законодавства України», - наголосив народний депутат.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:15
П'ятеро людей отримали травми в результаті двох ДТП на ...
Сьогодні 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Вчора 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Вчора 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Вчора 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
Вчора 23:53
Податківцями Полтавщини донараховано податкових зобов’я ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення