Кандидат від РПЛ, ветеран АТО Юрій Опанюк – я звик брати відповідальність за свої вчинки

20.10 10:21    
Кандидат від РПЛ, ветеран АТО Юрій Опанюк – я звик брати відповідальність за свої вчинки

Більш ефективною в порівнянні з ЖЕКами є структура ОСББ, - в цьому переконаний кандидат в депутати міськради Житомира від Радикальної партії ветеран АТО Юрій Опанюк.

«Знаю не з чуток і не раз стикався особисто з проблемами комунального господарства району та невпинного підвищення тарифів на ЖКХ. Наші гроші за оплату комунальних послуг повинні залишатися у розпорядженні мешканців, а не зникати у владних коридорах. Мешканці будинків повинні самостійно розподіляти витрачені кошти на оплату комунальних послуг. Тут повинен працювати вислів «мій дім – моя фортеця» і крім того затишна, тепла і комфортна», - переконаний кандидат.

«Так вже склалося, що мій округ знаходиться на околиці міста на Богунії, там є прекрасна зона відпочинку з чудовою природою. Але на даний час ця місцевість знаходиться в занедбаному екологічному стані у зв’язку із забрудненням побутовими відходами. На превеликий жаль, ця проблема для мене виявилася нещодавно. Я вважаю своїм обов’язком вирішити її в найкоротші терміни, але і в цьому мені потрібна підтримка кожного з Вас», - зазначив Опанюк в інтерв’ю журналістам.

«Я повернувся до Житомира після подій в Іловайську, які змінили мій погляд на життя та рідне місто. Озирнувся та побачив навколо себе бездіяльність нинішньої «оновленої, європейської» влади. Тож прийняв єдине правильне для себе рішення змінити Житомирщину. Я глибоко переконаний в тому, що досить спостерігати – потрібно діяти. Беручи участь у бойових діях на Донбасі, борючись за цілісність України, я знаю, як важливо вміти брати на себе відповідальність за свої слова та вчинки. На Донбасі від моїх рішень залежало життя моїх бойових товаришів, а у мирному житті, у рідному місті та у моєму районі зокрема, це благополуччя людей, які мене підтримують», - сказав кандидат в депутати.

«Я хочу не пробувати, а хочу діяти. Багато проблем міста не вирішуються, і деякі дії сьогоднішньої міської влади вважаю злочинними. Я погоджуюсь з радикальною концепцією відбудови міста. Багато проблем у місті не вирішити іншим шляхом, ніж радикальним. Я звертався до органів державної влади та чиновників і особисто, і з колективними зверненнями. І побачив – проблеми громадян ігноруються. Депутати нинішнього скликання не відвідують сесії, що зриває прийняття важливих для міста рішень. Це люди, яких ми особисто обирали та сподівалися, вже вкотре, що вони виправдають наші надії. Як людина, яка буває на окрузі лише під час виборчої компанії, може реагувати на проблеми людей, тих людей, які йому повірили? Згадуючи досвід АТО можу сказати, що ті хто знаходяться в тилу, не хочуть і не можуть вирішити проблеми передової. Тому і обирати ми повинні того, хто знаходиться поряд з нами, пліч-о-пліч. Лише такій людині можна довірити негайне вирішення проблем. Саме тому я готовий відповідати за кожен голос своїх виборців», - заявив Юрій Опанюк.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 16:52
На Львівщині ДБР затримало посадовця, який організував ...
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення