Сидір Кізін: Ми зараз дивно виглядаємо, коли просимо США і країни Євросоюзу застосовувати щодо Росії економічні санкції, а самі ж продовжуємо з ними торгівлю

23.02 16:08    
Сидір Кізін: Ми зараз дивно виглядаємо, коли просимо США і країни Євросоюзу застосовувати щодо Росії економічні санкції, а самі ж продовжуємо з ними торгівлю

23 лютого 2017 року на сесії Житомирської обласної ради свободівці підтримали звернення до Президента України, Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо визнання тимчасової окупації території України Російською Федерацією.

«Таке рішення мало бути прийняте ще три роки тому, і не обласною радою, а президентом і Верховною Радою України. Відповідний законопроект ще в 2014 році був поданий ВО «Свобода», як і законопроект про припинення дипломатичних стосунків, про заборону діяльності російських комерційних банків. Ми зараз дивно виглядаємо, коли просимо США і країни Євросоюзу застосовувати щодо Росії економічні санкції, а самі ж продовжуємо з ними торгівлю. Коли на землю будь-якої країни світу, яка себе поважає, ступив чобіт окупанта, її святим обов’язком є оголошення війни і направлення всіх сил на відсіч ворога та захист свого суверенітету», – коментує голова фракції ВО «Свобода» облради, очільник Житомирського обласного осередку ВО «Свобода» Сидір Кізін.

Звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо підтримки торговельної блокади депутатами облради підтримане не було.

Сидір Кізін зазначає, що «це рішення мало б бути обов’язково прийняте, і дивним є те, що в умовах війни українська влада займає таку контраверсійну позицію».

«Є ворог, є країна-агресор, є окуповані території, і дуже шкода, що на крові ведуться бізнес і торгівля. Всеукраїнське об’єднання ʺСвободаʺ попри осуд робило блокаду таких ж російських фур в минулому році, і ця акція була достатньо дієвою. Росія, не соромлячись, заборонила транзит українських вантажів через свою територію. Вони це роблять абсолютно без проблем. І коли почались у нас військові дії, Росія націоналізувала українські комерційні банки. Нам не треба бути толерантними до ворога. Треба бити не тільки кулею, аж поки не буде повернена незалежність нашим землям», – додає свободівець.
Сидір Кізін: Ми зараз дивно виглядаємо, коли просимо США і країни Євросоюзу застосовувати щодо Росії економічні санкції, а самі ж продовжуємо з ними торгівлю

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення