Черговий скандал з п'яними росіянами: покусали стюардесу й побилися в літаку

Черговий скандал з п'яними росіянами: покусали стюардесу й побилися в літаку

25.04 10:07    
Це вже не перша дика витівка росіян на цьому туристичному маршруті, повідомляє Панорамаnews.

Пасажири рейсу Москва-Ейлат знов відзначились цілою серією скандальних витівок. Одін з них домагався стюардеси і кусав її за сідниці, а інший влаштував на борту бійку з дружиною. Це вже не перша дика витівка росіян на цьому туристичному маршруті.

Російські туристи влаштували чергову п'яну бійку з домаганнями на борту літака авіакомпанії IsrAir, що виконував рейс з Москви до Ейлату. Один п'яний пасажир вкусив стюардесу, а нетверезе подружжя влаштувало бійку. Тепер бешкетникам загрожує тюремне ув’язнення.

Скандал вибухнув минулої суботи. 27-річний п'яний пасажир спочатку почав лаятися з сусідами, а потім вирішив позагравати зі стюардесою. Для того, щоб привернути її увагу, він поцілував дівчину в сідницю. Стюардеса не звернула увагу на "залицяння" пасажира. Тоді чоловік взявся до більш активних дій, притиснувши співробітницю авіакомпанії до себе і вкусивши її. Інші стюарди, прибігши на крики, скрутили п'яного гультяя.

Одночасно двоє інших п'яних туристів, пов'язаних шлюбними узами, посварилися між собою. Після обміну образливими репліками подружжя зійшлося в рукопашній. Стюардесси розняли чоловіка й дружину і викликали поліцію до борту літака в Ейлаті.

Нагадаємо, 15 листопада громадяни Росії 35-річний Дмитро Циндадзе і 27-річний Дмитро Казаков почали приставати до персоналу на борту авіалайнера ізраїльської компанії IsrAir. При цьому бешкетники, що знаходилися в стані алкогольного сп'яніння, влаштували формений скандал і мало не зґвалтували стюардесу.

Туристи зламали крісло, а один з них навіть вкусив стюардесу за сідниці. Крім того, другий бешкетник побив свою дружину, яка летіла разом з ним в Ейлат, а також облив стюардесу вмістом пляшки. Пізніше вони були звинувачені в сексуальних домаганнях.

Заспокоїти баламутів вдалося тільки після того, як до них вийшов сам командир екіпажу, що створило загрозу безпеці решти пасажирів. Після приземлення літака вони були затримані поліцією і залишені під вартою за звинуваченням у порушенні громадського порядку і нанесенні тілесних ушкоджень.

У результаті росіян засудили до максимально м'якого покарання - вони провели 8 днів в ув'язненні, виплатили штраф, після чого засуджених на 12 місяців умовного позбавлення волі депортували на батьківщину.

Цього разу покарання виявиться суворішим, вважають експерти. Мабуть, що бешкетники отримають реальний термін ув’язнення.

Додамо, що минулої п'ятниці про кількість п'яних порушників відзвітували в російському аеропорту "Шереметьєво". За три перші місяці 2009 року на борт літаків у цьому аеропорту не пустили 127 п'яних пасажирів. Число нетверезих туристів порівняно з аналогічним періодом 2008 року виросло на 10%.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:08
Поліцейські розшукують підозрюваного у замаху на умисне ...
Сьогодні 00:07
В Україні запрацював координаційний центр інтегрованого ...
Сьогодні 00:06
Судитимуть трьох осіб, які за 10,5 тис дол переправляли ...
Сьогодні 00:06
Генпрокурор та Голова Представництва Дитячого фонду ООН ...
Сьогодні 00:02
На Тернопільщині слідчі оголосили підозру працівнику аг ...
Сьогодні 00:05
Держспецзв'язку: росіяни пошкодили телевізійну вежу у ...
Сьогодні 00:03
Країни «великої сімки» долучаться до відновлення та мод ...
Вчора 23:59
Прикордонники затримали на під’їзді до кордону з Румуні ...
Вчора 23:57
Драганчук: В умовах війни Україна досягла значного прог ...
Вчора 23:55
Галущенко на засіданні Координаційної групи G7+: Маємо ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення