На Житомирщині Янукович став жертвою яєць

25.08 12:33    
В Андрушівці на Житомирщині 24 серпня зранку учинився небачений у цих місцях переполох

23 серпня ввечері, готуючи оказію до свята - Дня незалежності України, в парку, де щорічно відбуваються народні гуляння з приводу роковин держави, на волов'язах із фронтону шкільної голуб'ятні вивісили бігборд із портретом Віктора Януковича і вікопомними словами Володимира Сосюри "Любіть Україну!".

Але хтось уночі, зухвало і нахабно, по-хамськи нахраписто геть закидав його тухлими яйцями. Відтак, зі сходом сонця приголомшеному людові уся пейзажна панорама і, даруйте, фізіономія глави держави явилися в брудних і сморідних патьоках. Хоч сядь тай плач....

Мало керівництво району з раннього-ранку над чим ламати голову: як вийти сухим із води?

А як же ж тут викрутишся, коли за ніч та трухлява смажениця так іржаво в'їлася в фарби бігборду, що скільки не мили-відмивали запопадливі комунальники, а воно прикипіло немовби назавжди. Давно відомо, що жовток із білком так кріплять - міцніше цементу. А пробують "затиральники" використати сильнодіючі миючі засоби - вся картина з бігборду злазить, разом із пейзажними фарбами.

Хтось було запропонував зняти ту мазню з давно небіленого приміщення школи, це ж ганьба така: і картина гарна, і чоловік на ній зображений видний, золоті слова на бігборді виведено, але ж геть усе у курячих брудних, трухлих патьоках, а головне, густо помережена розводами невмілого затирання слідів нічної стрільби яйцями. Таке враження, буцімто вся та "святкова" картина десь під свинями ночувала...

Однак головні начальники району буквально криком кричать: не вішати не можна! Бігборд із Януковичем неодмінно має висіти над святковим народом.

Така сурова керівна вказівка завчасно поступила в райдержадміністрацію аж ген-ген згори. І не виконати її просто не можна. Тим паче, що про успішно виконане завдання уже давно відрапортовано аж на самий верх. Тому зняти бігборд, це означає самотужки позбутися власної... голови. Отож, указівка була одна: мити, мити, полоскати, підфарбовувати, якщо де це можна, і обов'язково висаджувати ту агітаційну прикрасу на шкільну голуб'ятню.

На Житомирщині Янукович став жертвою яєць


Так і зробили.

А тут в Андрушівку на торжество приїхали гості не лише з Житомира. А й фольклорний ансамбль із Польщі, ще один аж із Нижегородської області Росії, білоруси також привезли свої пісні. Отож, усі брати-слав'яни ходили та переморгувалися, на бігборд багатозначно поглядаючи. У себе такого навряд чи їм доводилося бачити...

Серед людей, які зібралися на торжество у парку, не було чути, аби ту злісну витівку будь-хто схвалював, але "нічних стрільців" не особливо й засуджували. Швидше люди пробували віднайти пояснення цьому зухвальству. Одні казали, начебто сталося все через те, що ніхто з попередніх Президентів України - ні Л. Кравчук, ні Кучма, ні Ющенко на наказували висаджувати свій лик аж на шкільну голуб'ятню. Інші, більш, мабуть, інтелігенті міркували глибше. Хіба можна святі слова Сосюри про безмежну любов до України присвоювати людині, яка все робить для того, аби перетворити нашу багатостраждальну Неньку в малоросію...

Я ж подумав про те, що яєць в Андрушівському районі багато, позаяк тут іще з радянських часів надійно працює птахофабрика. Наперекір усім урядовим, партійним незгодам. І знаменита вона тим, що на ній кури несуть яйця з... двома жовтками. І це правда, не жарт. Мають тут породу таких плодовитих курей.

Гадаю, що владі треба берегтися цієї зброї. Це ж немовби танк із двома пушками...
Автор статті: Александр Горобец, журналист, писатель


RuporZT


Коментарів: 2 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: pravda.com.ua
Коментар
Anatoliy - 5 вересня 2010 21:50   
Янукович, це удавка для України. Янукович для України гірше ніж козел в капусті. Це Смерть. Він любить Україну, як удав кролика. Чи не цинічно писати такі слова на бігборді? Та коли ж ви вже закінчите, нарешті, плазувати? Згоден з попереднім коментарем: "Не яйцями потрібно закидати". Але особі, яка це вчинила, я міцно жму руку.
кино онлайн
Коментар
GHJR - 25 серпня 2010 18:51   
ТА ЙОГО .НЕ ТІЛЬКІ ЯЙЦЯМИ ЗАКИДАТИ ..ЗА *ПОКРАЩЕННЯ* ?
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:57
У Тернополі в пасажирському транспорті травмувалася жін ...
Сьогодні 10:53
На хабарі у понад 21 тис дол викрито посадовицю інститу ...
Сьогодні 10:51
За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще о ...
Сьогодні 10:49
У Тернополі слідчі відкрили кримінальне провадження за ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення