Жорстоке вбивство у Житомирі

05.06 08:30    
Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в СЗГ УМВС України в Житомирській області, жителів однієї з багатоповерхівок Житомира пізньої ночі першого дня літа розбудив незвичний шум. Хтось сильно гупав у стіну будинку. З вікон можна було розгледіти двох чоловіків, один з яких жорстоко бив іншого. Розтривожені жителі викликали міліцію.

Повідомлення про хуліганські дії на одній з вулиць обласного центру надійшло о пів на третю до Корольовського райвідділу міліції. До місця події негайно було скеровано найближчий автопатруль. Наряд батальйону патрульної служби прибув за вказаною адресою уже за декілька хвилин, однак нікого з людей поблизу будинку не було.

- Коли ми почали оглядати довколишню територію, - розповідає старший екіпажу Марат Малахов, - знайшли закривавленого чоловіка, на вигляд приблизно 45-50 років, який лежав просто на землі. Відразу було зрозуміло, що його стан вкрай тяжкий, до того ж він перебував без свідомості.

Міліціонери викликали карету швидкої медичної допомоги і чоловіка транспортували до реанімаційного відділення лікарні.

Водночас, аби отримати хоч якусь інформацію стосовно подій, що призвели до таких наслідків, інспектори розпочали опитування жителів нижніх поверхів будинку, поблизу якого все відбувалося. Так вдалося з’ясувати, що очевидці бачили двох чоловіків, один з яких, тримаючи у руках іншого, бив його головою об стіну. За зовнішнім описом, нападник був середнього зросту, доволі міцної тілобудови, одягнений у світлу футболку.

Встановити особу та затримати підозрюваного допомогла ще одна обставина. Неподалік місця, де лежав потерпілий, міліціонери знайшли чоловічий сандаль. Сам постраждалий був взутий у легкі капці і загалом виглядав, як людина, яка ненадовго вийшла з дому купити цигарки або що.

Міліціонери почали ретельно прочісували довколишні території і уже за декілька сот метрів виявили у гущавині кущів незнайомця, який старанно ховався. Втім йому це вдавалося з великими труднощами, оскільки чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і погано координував свої дії.
На ногах у незнайомця був лише один сандаль, а одяг та взуття – у плямах бурого кольору. Будь-що пояснити він не зміг, оскільки через сп’яніння ледве говорив. Чоловіка було затримано, а на місце події додатково викликано слідчо-оперативну групу Корольовського райвідділу, працівники якої, окрім іншого, вилучили й низку речових доказів.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі працівники міліції встановлюють особу потерпілого, який того ж дня, не приходячи до свідомості, помер. Щодо затриманого, то він є 45-річним громадянином однієї з південних республік колишнього Радянського Союзу. Мета його перебування в Україні з’ясовується, як і причини конфлікту. За жорстоке побиття людини, що стало причиною смерті, винуватцю загрожує позбавлення волі на термін від 8 до 10 років.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:28
У Чернігові завершено пошуково-рятувальні роботи
Сьогодні 10:10
Через бездіяльність заступника командира військової час ...
Сьогодні 10:09
СБУ затримала ще одного інформатора рф, який наводив ро ...
Сьогодні 00:02
Шмигаль взяв участь у круглому столі міністерського рів ...
Вчора 16:27
БЕБ на Закарпатті упередило неефективне використання 6, ...
Сьогодні 00:01
Верещук зустрілася з українською громадою у Бельгії
Вчора 16:11
Енергетична безпека України — один з ключових пріоритет ...
Вчора 16:09
Івано-Франківський національний медичний університет об ...
Вчора 16:07
Засуджено мешканця Одещини, який перейшов на бік ворога ...
Вчора 16:05
За розстріл цивільного авто під час окупації Київщини з ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення