На Житомирщині дві партії "ділять" кандидата, який переміг на виборах мера?

На Житомирщині дві партії "ділять" кандидата, який переміг на виборах мера?

05.08 08:35    
Як повідомляло раніше наше Інтернет-видання Рупор Житомира, 2 серпня на Житомирщині в місті Малин громада обирала нового мера. На виборах переміг кандидат Микола Фещенко, який йшов як позапартійний. Але цікаве розпочалося відразу після виборів. Так, на сайті БЮТ оприлюднена офіційна інформація про перемогу в Малині свого кандидата Миколи Фещенка. Ми наводимо текст інформації:

На позачергових виборах малинського міського голови (Житомирська обл.), що відбулися у минуло неділю, переміг кандидат від БЮТ Микола Фещенко.

Про це повідомляє прес-служба Малинської міської організація партії «ВО «Батьківщина».

Микола Фещенко отримав 17% голосів виборців. Всього у виборах взяли участь 40.9% громадян, що мають право голосу (8533 осіб). На крісло мера на початку перегонів претендувало 20 кандидатів.

Місцевий осередок «Батьківщини» наголошує, що політичні опоненти масово використовували брудні технології проти кандидата від БЮТ.

Наприклад, на виборах зареєстрували ще одного Фещенка – працюючого пенсіонера, водія підприємства ВАТ «МДЕЗ». Під натиском громади Петро Фещенко зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів, хоча за два дні до виборів по місту розповсюджували листівку нібито від Комітету виборців України про те, що громадянина Фещенка знято з виборчих перегонів, що звичайно вносило в волевиявлення виборців непорозуміння.

Також малинська «Батьківщина» висловила обурення щодо методів агітації Народної партії: «Місцеві жителі неодноразово зверталися в різні інстанції щодо відкриття переїзду «105 км.» для того, щоб жителі, які проживають за залізничним полотном, могли без проблем викликати «швидку», «пожежну», тощо. Уряд Юлії Тимошенко до Дня залізничника прийняв рішення відкрити вищезазначений переїзд. Натомість Народна партія привласнила це собі, розповсюджуючи інформацію про те, що зазначений переїзд зроблено завдяки їхньому кандидату».

Крім того, БЮТівці зазначають, що від Блоку Черновецького розповсюджувалися продуктові набори разом з наполегливим проханням проголосувати за їхнього кандидата.




В той же час інша партія заявила про переиогу свого кандидата, Миколи Фещенка, на виборах мера Малина. Так, за повідомленням Житомир.інфо, на сайті Народно-Демократичної партії (НДП) оприлюднено вітання з перемогою у Малині... члена НДП. Ми наводимо цю інформацію:



У неділю 2 серпня в м. Малин Житомирської області відбулися позачергові вибори міського голови, перемогу на яких отримав член Народно-демократичної партії, директор ТОВ «Райагрошляхбуд» Фещенко Микола Іванович.

Щиро вітаємо однопартійця з обранням на високу посаду. Бажаємо плідної праці на благо і процвітання славного міста Малина, міцного здоров’я, усіляких гараздів, бадьорого настрою і щастя на довгі роки.


Голова НДП Л. Супрун



Тож цікаво, що в даному випадку самий кандидат-переможець з цього приводу заявить, та яку партію обере. Нагадуємо, що малинчани віддали свої голоси йому як ПОЗАПАРТІЙНОМУ.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:11
900 дол хабара: затримано посадовця Київського ТЦК та С ...
Сьогодні 14:38
СБУ затримала рецидивістку, яка ввозила в Україну преку ...
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення