Стрілянина на блок-посту Житомирської 95-ї бригади: Міноборони виправдовується, але журналісти оприлюднили відео

01.05 14:06    
Бійцем Житомирської 95-ї високомобільної десантної бригади ЗСУ на блок-посту у селі Новосілка при переїзді машини інформаційної служби ДУК-інфо через цей блокпост був зроблений постріл, пролунали окрики "СТІЙ!", а на працівників Дук-інфо та двох журналістів, які знаходилися в машині було направлено автомат. Про це повідомляють журналісти видання.

"Після цього бійці 95-ї бригади збиралися пропустити машину далі, але таке безглузде порушення закону та вкрай безвідповідальну поведінку зі зброєю не можна залишати поза увагою! На допомогу представникам ДУК-інфо прийшли бійці батальйону "Кривбас", які чергували поряд. На місце інциденту негайно було викликано комбата 95-ї бригади (позивний Порох), який наказав своїм бійцям розрядити зброю для уникнення подальших проблем. На вимогу ДУК-інфо було викликано міліцію та складено протокол.


Зрозуміло, для чого виставлені усі блок-пости навколо бази ДУК Правого Сектору. Це спланована брудна провокація проти Добровольчого Українського Корпусу з метою стравити між собою бійців ЗСУ та ДУК. Але найгірше для провокаторів є те, що ми відзняли ВСЕ на відеокамеру і для уникнення інсинуацій навколо цієї події викладаємо відео в інтернет. Тепер в кожного є змога порівняти версію події, опубліковану на офіційному сайті Міністерства Оборони України та те, що відбувалося в реальності! ДИВІТЬСЯ! ПОРІВНЮЙТЕ! РОЗУМІЙТЕ, чи можна взагалі вірити нашому Міністерству Оборони... Це ГАНЬБА! Поки прес-служба МО не прибрала цю новину зі свого сайту, щоб приховати свою страшну брехню, публікуємо їх версію подій...", - йдеться в повідомленні ДУК-інфо.

ЧИТАЙТЕ:
"Сьогодні, 30 квітня, близько 20.40, поблизу населеного пункту Новоселівка на Дніпропетровщині, в кількох кілометрах від зони проведення Антитерористичної операції, стався інцидент. Легковий автомобіль, що виїхав із лісосмуги, не зреагував на вимогу військовослужбовців Високомобільних десантних військ Збройних Сил України зупинитися, та продовжував рухатися на великій швидкості у напрямку блокпоста. Військовослужбовці освітили місцевість сигнальними ракетами, аби змусити водія зупинитися. Однак той, не знижуючи швидкості скерував машину у напрямку сусіднього блокпосту. Чатовий, спостерігаючи за небезпечними діями водія, здійснив попереджувальний постріл в повітря, після чого водій зупинився.

Як з’ясувалося, в автомобілі знаходилися дві жінки. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Військовослужбовці ЗС України відразу на місце події викликали працівників міліції. Наразі там працює слідчо-оперативна група. Варто зазначити, що бійці ВДВ діяли згідно з інструкцією.

Прес-служба Міністерства оборони України"


"P.S. Скріншоти цієї статті з сайту МО ми теж зробили... УСІ ВИННІ ЗА БРЕХНЮ ТА ДЕЗІНФОРМУВАННЯ НАРОДУ УКРАЇНИ МАЮТЬ БУТИ ПОКАРАНІ!", - повідомляє ДУК-інфо

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення