Керівника поліції Житомирщини Юрія Олійника обрано головою обласного ФСТ «Динамо»

18.11 16:31    
Керівника поліції Житомирщини Юрія Олійника обрано головою обласного ФСТ «Динамо»

18 листопада в Головному управлінні Нацполіції в Житомирській області відбулась позачергова конференція ГО регіональної організації ФСТ «Динамо» України. Учасники обговорили поточну діяльність спортивного товариства, обрали голову обласного осередку та внесли зміни у склад президії.

До участі у позачерговій конференції обласного фізкультурно-спортивного товариства долучилися перший заступник голови ФСТ «Динамо» України - радник міністра МВС Віктор Корж, голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, начальник ГУНП в області Юрій Олійник, прокурор області Олександр Білошицький, члени президії регіонального осередку з числа керівників ТУ Судової охорони, Управління поліції охорони НПУ, військової частини 3047 Національної гвардії, УДСНС, Житомирського прикордонного загону та інші.

Заступник голови ЖОО ФСТ «Динамо» України Леонід Українець окреслив присутнім результати діяльності товариства у 2019-2020-му році.

– Через пандемію поточний рік у порівнянні з минулими не був насичений спортивними подіями. Однак з дотриманням визначених обмежень ми проводили вагомі чемпіонати, а наші спортсмени були учасниками у тому числі й міжнародних змагань. Значна частина роботи ГО ФСТ «Динамо» стосується і спортивного розвитку дітей, у тому числі уразливих категорій, - зазначив він і розповів про досягнення спортсменів ЖОО ФСТ.

Подальша розмова стосувалась розвитку обласного фізкультурно-спортивного товариства, оновлення матеріальної бази та перспективних планів. Леонід Українець закликав присутніх не залишатись осторонь, підтримати організацію і посприяти прагненням спортсменів.

На порядку денному конференції було обрання обласного ФСТ «Динамо» України. Заступник всеукраїнського товариства – радник міністра МВС Віктор Корж запропонував для розгляду кандидатуру начальника ГУНП в Житомирській області Юрія Олійника:

– На мою думку, головувати має керівник правоохоронного відомства з найбільш чисельним спортивним колективом. Переконаний, що начальник поліції, який сам є спортсменом, заохочує до фізичної культури й особовий склад і всіляко сприятиме розвитку товариства, - зазначив він.

Відтак шляхом відкритого голосування кандидатуру полковника поліції Юрія Олійника присутні затвердили одноголосно.

Серед іншого, у ході конференції відбулись довибори членів президії обласного ФСТ.

На завершення робочої зустрічі головуючі Подякою ГО ЖОО ФСТ «Динамо» та цінним подарунком заохотили президента асоціації художньої гімнастики на Житомирщині Олену Орлову за розвиток і популяризацію цього виду спорту у регіоні.

Звертаючись до учасників конференції, Олена Орлова відзначила, що щиро радіє можливості бути тренером з художньої гімнастики для юних спортсменів Житомирщини і назвала спортивний зал на базі обласного ФСТ «Динамо», в якому проводить заняття для своїх вихованців, єдиним ідеальним місцем для тренувань.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:10
У МВС відбулася робоча зустріч із представниками Європе ...
Сьогодні 11:02
У Дніпрі завершено аварійно-рятувальні роботи
Сьогодні 11:01
Около 11 тыс волынян зарегистрировались для прохождения ...
Сьогодні 10:59
7 волынских проектов по защите окружающей среды получат ...
Сьогодні 10:57
Івано-Франківські рятувальники ліквідували пожежу в при ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення