Житомир: На складі «Народної самооборони» народні депутати виявили «чорний» піар проти Януковича

Житомир: На складі «Народної самооборони» народні депутати виявили «чорний» піар проти Януковича

26.01 20:32    
На складі Житомирського обласного штабу «Народної самооборони» Партія регіонів викрила незаконну друковану продукцію – «чорний» піар проти Віктора Януковича

Події, які розгорнулися ввечері 26 січня в Житомирському обласному штабі «Народна самооборона» за адресою вулиця Лисенка, 6/1а, вкотре засвідчили, що чинний міністр внутрішніх справ Юрій Луценко та його партійці діють порушують діюче законодавство і що ці дії направлені проти Кандидата у Президенти Віктора Януковича і на користь його опонента Юлії Тимошенко.

Увечері до приміщення штабу під’їхали дві вантажівки з антизаконною продукцією, проте «прихильники» «Народної самооборони» встигли розвантажити одну машину. Продовжити роботу їм завадили народні депутати М.В. Присяжнюк, В.М. Харлім, С.М. Піскун, П.А.Климець, С.М. Рижук, довірена особа Кандидата у Президенти Е.Ставицький, заступники голови Житомирської обласної організації Партії регіонів М. Чужмир, А. Дяченка та інші представники Партії регіонів.

Як виявилося, привезена продукція – це листівки з символікою партії «Народна самооборона» і з гаслами проти Віктора Януковича «Янукович – це кінець України», «Не віддай бандитам України!», «Stop зек!». Величезна ількість листівок, які дискредитують Лідера Партії регіонів.

- У зв’язку з виявленими антизаконними діями шестеро народних депутатів звернулися із заявами до служби безпеки, до МВС і до прокуратури, щоб цей склад опечатали, взяли під охорону до з’ясування наявності порушення і потім прийняли відповідне рішення щодо знищення антиреклами, яка знаходиться на цьому складі. Ми бачимо ознаки зловживань одного з кандидатів, який любою ціною рветься до влади. Це – недемократично! – зазначав народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Партії регіонів Микола Присяжнюк.

«На складі знаходиться продукція, антиреклама без вихідних даних. Невідомо, хто її замовляв, хто друкував. Це є порушенням Закону «Про вибори». Усі ці листівки надруковані без вихідних даних, – пояснив народний депутат від Партії регіонів Святослав Піскун. – Друкування ж такої продукції повинно відбуватися з виборчого фонду кандидата у президенти».

Голова Житомирського обласного штабу «Народної самооборони» Сергій Мороз нічого конкретно пояснити не зміг, тільки зауважив, що штаб у даному випадку виступав складом для цієї продукції. А потім заявив, щоб з усіма запитаннями зверталися до народного депутата від «Народної самооборони» Катерини Лук’янової. Щоправда, пізніше керівник організації почав стверджувати, що наявність такої продукції законна. І зізнався, що за її розповсюдження він… отримав грамоти від пана Луценка.
На місце викликали правоохоронців та прокуратуру, які заявили, що продукцію буде вилучено та знищено. Народні ж депутати направлять відповідну заяву у Верховну Раду.

Поки українська міліція бореться з алкоголізмом, їх шеф, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко влаштовує п’яний «дебош» в аеропорту Франкфурт-на-Майні. Поки той же Луценко скликає прес-конференцію про нібито підкуп Партією регіонів виборців гречкою, його неофіційна «шефиня» Юлія Тимошенко дарує новорічні подарунки та «сувеніри» до дня народження виборцям.

Партія регіонів – за чесні вибори. Проти фальсифікації та брудних виборів! Партія регіонів звертається до всіх виборців не піддаватися на провокації і прийти 7 лютого на виборчі дільниці, щоб змінити нинішню владу на чолі з Тимошенко та її поплічником Луценко.


Прес-служба Житомирської обласної організації Партії регіонів

RuporZT


Коментарів: 1 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Коментар
Lex - 26 січня 2010 21:34   
вот это попадалово. посмоторим какое лицо у Луцика будет завтра
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:02
СБУ затримала «крота» фсб, який коригував ракетні удари ...
Сьогодні 09:54
На Харківщині вночі ворожа артилерія спричинила 3 пожеж ...
Сьогодні 09:50
У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятува ...
Сьогодні 09:39
Унікальні палеонтологічні цінності – скам’янілі ракоско ...
Сьогодні 09:38
Україна та Німеччина розпочинають розробку нового проек ...
Вчора 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
Вчора 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
Вчора 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
Вчора 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
Вчора 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення