На Житомирщині пройшла I конференція обласної організації партії «Українська Платформа»

На Житомирщині пройшла I конференція обласної організації партії «Українська Платформа»

10.03 10:10    
Як стало відомо Інтернет-виданню Рупор Житомира, 7 березня 2010 року на конференцію до обласного музично-драматичного театру прибули 730 людей з районів та міст області, яких делегували 3526 членів партії «Українська Платформа». Про це повідомляє прес-служба «Українська Платформа».

Аби наглядно показати новим однопартійцям роботу обласної організації, на початку конференції був продемонстрований відеофільм про основні напрямки діяльності «Української платформи» на Житомирщині. Після чого відбулася символічна подія – п’ятирічний Іллюша Ковальчук з Лугинського району Житомирської області, переможець обласного етапу проекту «Маленький Українець», звернувся до делегатів словами Тараса Шевченка, в яких Великий Кобзар намагається розбудити народ, змусити його думати і братися за справу задля покращення життя в Україні.

Відкрила конференцію голова Житомирської обласної організації політичної партії «Українська Платформа» Тетяна Романовська. У своїй доповіді вона зупинилася на основний етапах розбудови обласної організації, починаючи від дня її створення – 14 травня 2009 року. Тоді на Установчих Зборах були присутні всього 125 осіб. В результаті структурної розбудови на сьогоднішній день на Житомирщині діють 25 районних та 5 міських організацій, створено 120 партійних осередків. Було акцентовано увагу зібрання на те, що на Житомирщину покладено велику відповідальність – тут – Батьківщина лідера «Української Платформи» Павла Жебрівського, на Житомирщині спочатку діяв громадських рух, з якого власне й виникла партія, саме в цій області проходять своєрідне випробовування різноманітті партійні проекти, які згодом стають всеукраїнськими. «Через проекти, які започатковані нами і діють четвертий рік, ми маємо унікальну можливість розбудити тих, хто спить! Наші проекти – це ключ до брами людської самосвідомості»,- зазначила Тетяна Романовська.

Про велику роль командної роботи зазначив у свої промові лідер «Української Платформи», народний депутат України Павло Жебрівський. «80 % проблем вирішуються на місцях. Одній людині подолати проблемні питання місцевої громади дуже важко, командою це зробити набагато легше. Наше головне завдання – не критиканство, а щоденна кропітка робота, результатом якої має стати не суспільство рівних доходів, а суспільство рівних можливостей. Саме тому ми ставимо ставки на молодь, на інтелігенцію, на дрібний та середній бізнес. А розпочинати побудову громадянського суспільства ми повинні з себе. Тому на всеукраїнському З’їзді партії, який буде проведено наступного місяця, ми плануємо внести деякі зміни до Статуту партії. Насамперед будуть запроваджуватися внутрішньопартійні відкриті списки та внутрішньопартійне голосування – праймеріз. «Українська Платформа» має сформувати правила гри – зрозумілі і прозорі, правила гри, які б забезпечили нормальний розвиток економіки, а відтак народного господарства, що призведе до підняття рівня благополуччя людей», - зазначив Павло Жебрівський.

Одним із питань порядку денного було обрання делегатів від Житомирської області на З’їзд політичної партії «Українська Платформа». Урочистим моментом конференції стало вручення головам районних та міських парторганізацій лідером «Української Платформи» особисто партійних прапорів, партквитків та посвідчень.


В другій, неофіційній частині Конференції відбувся концерт за участі переможців Всеукраїнського дитячого пісенного фестивалю «Зорецвіт» та проекту «Маленький Українець».

Гостями конференції Житомирської обласної організації політичної партії «Українська Платформа» стали активісти та очільники партійних організації з Київської, Тернопільської, Вінницької та Рівненської областей.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:57
У Тернополі в пасажирському транспорті травмувалася жін ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення