Я не сиджу на місці. Щотижня планую відвідувати райони в області – Віталій Бунечко під час пресконференції

Я не сиджу на місці. Щотижня планую відвідувати райони в області – Віталій Бунечко під час пресконференції

28.08 17:37    
Про плани роботи на найближчий час, кадрові зміни, реорганізацію ОДА, боротьбу з корупцією розповів голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко під час першої пресконференції для журналістів. Голова ОДА запевнив, що особисто відвідуватиме щотижня райони області, щоб наочно знайомитися з проблемними питаннями та знаходити оперативні шляхи їх вирішення.

Пресконференція для представників ЗМІ області відбулася сьогодні, 28 серпня, у пресцентрі Житомирської ОДА.

Голова ОДА наголосив на тому, що ще під час його представлення на посаду він ініціював аудит усіх лісгоспів на Житомирщині. Зміни у цій галузі мають розпочатися з державного рівня і продовжуватися далі на обласному рівні. Віталій Бунечко вже відвідав Попільнянський та Ємільчинський райони, де ознайомився з роботою лісових підприємств.

«Я не сиджу на місці, буду рухатися по області. Щотижня планую відвідувати райони в області», – зазначив Віталій Бунечко.

Голова ОДА запевнив, що поступове вирішення проблем обласного масштабу сприятиме ефективному вирішенню й загальнодержавних питань.

Віталій Бунечко також наголосив на тому, що на Житомирщині, як і в державі загалом, боротимуться з корупцією. Зокрема, керівник області вже доручив переглянути всі об’єкти капітального будівництва на предмет відповідності реальної вартості об’єкта.

«Наверх носити не треба. Я тут не веду ні з ким переговорів та не продаю квитків. Буду співпрацювати з відповідними правоохоронними органами щодо подолання корупції. Ми наведемо лад в бурштиновому хаосі», – сказав Віталій Бунечко.

Також голова ОДА закликає всіх, хто співпрацює з ОДА та здійснює будівництво об’єктів на території області, підписати додаткові угоди та понизити ціни хоча б на 10%. Це допоможе зекономити державні кошти та спрямувати їх на інші цілі.

«Шкода, що не всі чують меседж Президента – країна змінилася, люди змінилися, влада змінилася», – наголосив голова ОДА.

Віталій Бунечко також розповів представникам ЗМІ про реорганізацію ОДА та найближчі кадрові зміни на Житомирщині. Згідно чинного законодавства всі попередні заступники голови ОДА написали заяви на звільнення. Наразі триває відбір кандидатів на посади заступників голови ОДА, рішення прийматиметься колегіально з Офісом Президента. Крім того, продовжуються співбесіди з керівниками структурних підрозділів ОДА.

Голова ОДА нагадав, що на Житомирщині шукають нових голів РДА. Адже це єдина область, де вже звільнені всі керівники районів. Ініційований Президентом Володимиром Зеленським проєкт «Соціальний ліфт» відкритий для кожного жителя Житомирщини, який не боїться складнощів, телекамер та журналістів. А найголовніше – готовий боротися з корупцією на всю свою потужність.

Віталій Бунечко серед пріоритетів у роботі називає – відкритість до журналістів та громадськості, нові обличчя в ОДА, РДА, боротьбу з корупцією, завершення децентралізації, повний аудит лісових господарств на території Житомирської області.

Під час пресконференції голова ОДА анонсував, що в майбутньому планує проводити щотижневі брифінги для журналістів, а також запросив у свою команду прессекретаря, основне завдання якого – взаємодія зі ЗМІ та професійне висвітлення діяльності голови ОДА.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення