Керівник поліції Житомирщини зустрівся із журналістами Бердичева

14.07 15:24    
14 липня у райцентрі відбулось неформальне спілкування начальника ГУНП в області Юрія Олійника з місцевими журналістами з питань забезпечення правопорядку та взаємодії з поліцією у місті та районі.
Керівник поліції Житомирщини зустрівся із журналістами Бердичева

Як зауважив Юрій Олійник, мета такої зустрічі – отримати зворотній зв'язок від тих, хто є найбільш активною частиною громади і хто безпосередньо доносить інформацію про ситуацію у районі та роботу поліції до людей.

На початку зустрічі він розповів про себе, поділився враженнями про Житомирщину. Окремо торкнулися питань кадрового забезпечення. На запитання щодо пріоритетів у роботі Юрій Олійник відповів:

– Головне завдання для мене і моїх підлеглих - служити і захищати, забезпечувати правопорядок та охороняти права і свободи людей. У разі порушень нікого з поліцейських покривати не буду.

Відтак у ході спілкування журналісти підняли низку актуальних для Бердичева та району питань. Серед таких – проблема концентрації осіб, схильних до правопорушень, поблизу недобудови спорткомплексу у центрі міста; ігнорування Правил дорожнього руху і порушення швидкісних режимів байкерами і мотоциклістами на вулично-шляховій мережі міста, особливо у вечірній і нічний час; робота гральних закладів у райцентрі; відсутність на вулицях піших патрулів поліції. Обговорюючи питання молоді, керівник поліції відзначив, що серед загальних причин, які призводять до правопорушень з боку неповнолітніх, – відсутність організованого дозвілля, корисних занять для молоді. А відтак необхідно активно залучати підлітків до спортивних секцій і клубів.
Керівник поліції Житомирщини зустрівся із журналістами Бердичева

Учасники зустрічі зупинилися на питаннях ефективності функціонування системи «Безпечного міста». Начальник ГУНП повідомив, що з 13 липня розпочато відпрацювання міста і району з метою оздоровлення загальної ситуації. Так, упродовж минулої доби поліцейські припинили роботу грального закладу, розкрили грабіж і декілька крадіжок, припинили низку правопорушень і не допустили вчинення нових.

Також під час зустрічі за названою журналістами адресою, де нібито функціонував гральний заклад, виїхав наряд групи реагування патрульної поліції для перевірки такого повідомлення.

Питання функціонування системи «Безпечне місто», а також торгівлі з рук поблизу центрального ринку Юрій Олійник пообіцяв вивчити, а відповідні пропозиції щодо можливих варіантів їх вирішення до органів місцевого самоврядування.

Серед інших питань узгодили механізм щотижневого інформування про статистичні показники роботи поліції, а також ініційовано проведення щомісячних прес-конференцій керівником Бердичівського відділу поліції.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:07
На пожежі в Ужгороді одну людину врятовано та двадцять ...
Сьогодні 00:05
Станом на 17 березня профінансовано на пенсійні виплати ...
Сьогодні 00:02
У Запоріжжі ліквідовано шахрайський call-центр, який ош ...
Вчора 23:58
Самопроголошеного голову Димерської ОТГ засуджено за сп ...
Вчора 23:54
У Львові два укриття на заводі приведуть в належний ста ...
Сьогодні 00:09
Офіцерське звання за 40 днів: Міноборони запроваджує но ...
Сьогодні 00:04
Понад 4,5 тис підприємців отримали доступні кредити на ...
Сьогодні 00:03
Свириденко: Уряд виділив додатково 5 млрд грн на закупі ...
Сьогодні 00:02
Укрзалізниця запускає новий міжнародний маршрут Прага – ...
Вчора 23:59
Естонія та Україна обговорили стан підготовки та провед ...
16 березня 10:35
У Житомирі син напав на батька та силоміць відібрав пен ...
15 березня 15:55
У Житомирі поблизу під’їзду багатоповерхівки вбили чоло ...
14 березня 13:32
Житомирські спецслужби затримали керівника волинського ...
12 березня 16:56
У Житомирі водій «Toyota Camry» побив чоловіка, якого л ...
05 березня 16:02
У Житомирі поліція викрила шахрая, який «надавав матері ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення