Віталій Бунечко представив новопризначену голову Бердичівської РДА

Віталій Бунечко представив новопризначену голову Бердичівської РДА

16.02 18:36    
Сьогодні, 16 лютого, під час робочої поїздки до Бердичівського району голова Житомирської ОДА представив голову райдержадміністрації Людмилу Димидюк, призначену на посаду розпорядженням Президента України від 12 лютого 2021 року №56/2021-рп.

«Людмила Вікторівна вже має досвід керівництва райдержадміністрацією, але в дещо менших масштабах. Відтепер їй потрібно докласти зусиль, щоб сприяти ефективному розвитку вже об’єднаного Бердичівського району відповідно до пріоритетів, визначених Президентом України та Урядом», – сказав Віталій Бунечко.

Голова облдержадміністрації наголосив, що на нових голів РДА зараз покладається величезна відповідальність, адже йдеться не лише про розвиток значно більших територій, але й про втілення у життя однієї з наймастабнішої реформи держави.

«Перш за все, нові РДА на Житомирщині повинні стати більш інституційно спроможними та дієвими, де працюватимуть висококласні службовці. Зміни, що вже відбулися внаслідок реформи децентралізації, дозволили передати максимальну кількість соціальних послуг на місця. Громади отримали необхідні ресурси та широкий спектр повноважень. Це означає, що всі необхідні послуги жителі повинні отримувати на території своїх новоутворених громад – це і є сутність децентралізації. Але найважливіше – ми повинні створити систему послуг, коли не люди мають їздити до влади, а навпаки – влада до людей», – зазначив Віталій Бунечко.

Голова ОДА також підкреслив необхідність ефективної взаємодії районної влади з керівництвом 10 громад, що увійшли до складу району:

«Конструктивний діалог дозволить розв’язувати проблемні питання, які досі існують, як це продемонструвало спілкування з головами громад. Але це лише привід сконцентруватися на їх подоланні та рухатися шляхом розвитку».
Віталій Бунечко представив новопризначену голову Бердичівської РДА

У рамках робочої поїздки Віталій Бунечко також взяв участь у відкритті амбулаторії сільської медицини в Семенівській територіальній громаді, будівництво якої завершено за Програмою Президента України «Велике будівництво».

«Дякую всім, хто доклав зусилля до того, щоб громада мала належні медичні послуги. Я радий спостерігати за отриманим результатом, адже дана амбулаторія є запорукою підтримки розвитку села та яскравим прикладом того, як разом можна робити великі справи на благо громади, досягати результатів і доводити заплановану справу до кінця», – сказав голова ОДА.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, на сьогодні в області здано в експлуатацію вже 7 сучасних амбулаторій сільської медицини. Ще на 5 таких об’єктах повністю завершено будівельні роботи, триває процес отримання документів на введення їх в експлуатацію.
Віталій Бунечко представив новопризначену голову Бердичівської РДА

Віталій Бунечко представив новопризначену голову Бердичівської РДА

Довідково. Димидюк Людмила Вікторівна народилася 19 червня 1981 року у с. Бистріївка Ружинського району. У 2004 році завершила Державний агроекологічний університет, у 2018 – вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом». Спеціальність – зооінженерія, економіка.

З листопада 2019 року обіймає посаду голови Бердичівської райдержадміністрації.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 09:28
Україна та НАТО працюватимуть над поглибленням співпрац ...
Сьогодні 09:27
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 33-річного харків’яни ...
Сьогодні 09:22
На Вінниччині біля кордону виявили «комфортабельний хос ...
Сьогодні 09:21
На Львівщині прикордонники викрили зловмисницю, яка орг ...
Сьогодні 00:16
Ирина Чебелюк приняла участие в визите, организованном ...
Сьогодні 00:09
Офіцерське звання за 40 днів: Міноборони запроваджує но ...
Сьогодні 00:04
Понад 4,5 тис підприємців отримали доступні кредити на ...
Сьогодні 00:03
Свириденко: Уряд виділив додатково 5 млрд грн на закупі ...
Сьогодні 00:02
Укрзалізниця запускає новий міжнародний маршрут Прага – ...
Вчора 23:59
Естонія та Україна обговорили стан підготовки та провед ...
16 березня 10:35
У Житомирі син напав на батька та силоміць відібрав пен ...
15 березня 15:55
У Житомирі поблизу під’їзду багатоповерхівки вбили чоло ...
14 березня 13:32
Житомирські спецслужби затримали керівника волинського ...
12 березня 16:56
У Житомирі водій «Toyota Camry» побив чоловіка, якого л ...
05 березня 16:02
У Житомирі поліція викрила шахрая, який «надавав матері ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення