Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко про наступний етап реалізації проєкту з реконструкції стадіону “Полісся”

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко про наступний етап реалізації проєкту з реконструкції стадіону “Полісся”

02.04 09:36    
01 квітня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко провів пресконференцію з питань робіт, які планується виконати у 2021 році на території комплексу центрального стадіону “Полісся”, а також розповів про інші спортивні об’єкти Житомирської області, реалізація яких планується впродовж поточного року в рамках Програми Президента України “Велике будівництво”.

Так, голова облдержадміністрації повідомив, що 22 березня 2021 було отримано сертифікат готовності до експлуатації футбольного поля та бігових доріжок центрального стадіону «Полісся». Це І черга в рамках реалізації проєкту з реконструкції футбольного поля та благоустрою території стадіону.

«Усі рішення про доцільність подальших робіт на стадіоні «Полісся» будуть прийматися виключно з урахуванням результатів громадських обговорень. За попередніми оцінками вартість робіт може скласти до 100 млн грн, тож жителі області повинні визначитися з тим, на які цілі краще у найближчі роки спрямувати ці кошти», – сказав Віталій Бунечко.

ІІ черга реалізації проєкту передбачає: благоустрій території, починаючи від вхідної групи, проведення зовнішніх інженерних мереж, встановлення інформаційного табло, облаштування тенісних кортів з освітленням, створення тренувальних секторів з легкої атлетики, штовхання ядра, стрибків у довжину, мініфутбольного поля, монтаж навісу над західною трибуною, огорожі біля центрального входу.

«Частина з цих робіт вже виконана. Разом із тим додатково потрібно запроєктувати системи радіооповіщення, відеоспостереження, будівництво серверної для їх обслуговування, встановлення турнікетів з електронним зчитуванням квитків для входу-виходу вболівальників», – зазначив голова ОДА.

Також Віталій Бунечко повідомив, що існує окремий проєкт із реконструкції західної трибуни, який на сьогодні не завершений. Цей проєкт включає реконструкцію самої трибуни, підтрибунних приміщень, у тому числі легкоатлетичного манежу та допоміжних приміщень, внутрішніх інженерних мереж. Також до складу проєкту входить капітальний ремонт зовнішніх туалетів, вхідної арки та частковий благоустрій території.

Крім того, для приведення у відповідність до регламенту ФФУ будуть виконані роботи з влаштування роздягалень для футболістів, кімнат для суддів, кімнати для інспектора матчів, медичні кабінети, кімнати для преси, будівництво приміщень швидкого харчування для відвідувачів.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:42
В Сумській області оперативно ліквідувавши пожежу, вогн ...
Сьогодні 10:41
У Києві під час пожежі у квартирі загинула людина, трьо ...
Сьогодні 10:40
Хмельницькі рятувальники ліквідували наслідки смертельн ...
Сьогодні 10:12
На Закарпатті завадили незаконному переміщенню підакциз ...
Сьогодні 10:10
СБУ затримала інформатора російської розвідки, який шпи ...
Сьогодні 00:09
Офіцерське звання за 40 днів: Міноборони запроваджує но ...
Сьогодні 00:04
Понад 4,5 тис підприємців отримали доступні кредити на ...
Сьогодні 00:03
Свириденко: Уряд виділив додатково 5 млрд грн на закупі ...
Сьогодні 00:02
Укрзалізниця запускає новий міжнародний маршрут Прага – ...
Вчора 23:59
Естонія та Україна обговорили стан підготовки та провед ...
Сьогодні 11:00
У Житомирі «бізнесвумен» продавала елітні автівки, ввез ...
Сьогодні 10:35
У Житомирі в чоловіка поцупили автомобіль
16 березня 10:35
У Житомирі син напав на батька та силоміць відібрав пен ...
15 березня 15:55
У Житомирі поблизу під’їзду багатоповерхівки вбили чоло ...
14 березня 13:32
Житомирські спецслужби затримали керівника волинського ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення