Житомирські регіонали День Незалежності святкували конкретними справами на благо України і її громадян

Житомирські регіонали День Незалежності святкували конкретними справами на благо України і її громадян

27.08 08:42    
Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в Прес-службі Житомирської обласної організації Партії регіонів, головним лейтмотивом цьогорічного святкування Дня Незалежності житомирські регіонали оголосили конкретні справи, зроблені на благо своїх сіл, міст, районів, своїх земляків. Отож заходи, проведені в рамках святкування, розпочалися напередодні 24 серпня. Ще задовго до урочистостей кожною районною, міською партійною організацією було заплановано цілий ряд заходів, які могли б реально покращити життя людей.

Житомирські регіонали День Незалежності святкували конкретними справами на благо України і її громадян


«Президент України Віктор Янукович, голова уряду Микола Азаров, маючи високий рівень довіри народу, реалізують курс реформ, які поліпшать добробут людей, - наголосив під час урочистостей з нагоди Дня державного прапору і Дня Незалежності голова Житомирської облдержадміністрації, голова обласної організації Партії регіонів Сергій Рижук. - Навіть за умов фінансово-економічної кризи у Житомирській області забезпечено функціонування всього господарського комплексу. Успішне залучення інвестицій, зростання реальної заробітної плати, збільшення рівня доходів на душу населення, виконання й перевиконання бюджету, зменшення рівня безробіття, ліквідація заборгованості з виплати зарплати – ці та ряд інших показників вивели Житомирщину на третє місце в загальнонаціональному рейтингу областей. Але існує ще багато проблем, вирішення яких вимагає від нас наполегливої праці, піднесення інтересів людей і держави на рівень найвищих пріоритетів. Адже наша навіть найбільш оптимістична інформація про зростання економічних показників, збільшення зарплати, про покращення соціального захисту найбільш вразливих верств населення, про стабілізацію цін на продовольчі товари та послуги, нічого не варта, поки пересічні люди не скажуть, що їх життя стало кращим».

Житомирські регіонали День Незалежності святкували конкретними справами на благо України і її громадян


В кожному районі, незалежно від того, представник Партії регіонів чи іншої політичної сили очолює місцеву владу, біло-блакитні кольори об’єднували людей, які напередодні свята прибирали парки і сквери, території навколо пам’ятників, ремонтували дитячі майданчики, споруджували лавки на зупинках транспорту… А вже в самі дні святкування регіонами вшановували головну святиню держави – державний прапор, покладали квіти до пам’ятників, проводили нагородження переможців спортивних змагань, конкурсів, естафет, молодіжних форумів…
Команда наймолодших учасників Всеукраїнського футбольного турніру пам’яті Віктора Баннікова отримали від обласної організації Партії регіонів футбольні м’ячі, а переможцям відкритого Кубку Житомира з пляжного футболу, який проходив під егідою обласної організації Партії регіонів Почесний Президент Федерації волейболу м. Житомира заступник голови обласного осередку Партії регіонів Андрій Дяченко вручив цінні подарунки (спортивну форму).

Житомирські регіонали День Незалежності святкували конкретними справами на благо України і її громадян


Увечері 24 серпня у Житомирі відбулося урочисте дійство – відкритий обласний фестиваль сучасної молодіжної творчості «Юна хвиля -2010», на якому було розіграно супер-приз (монітор) від голови обласної організації Партії регіонів Сергія Рижука, який вручили керівник ідеологічного відділу обласної організації Партії регіонів Валерій Чудовський та голова обласної організації «Союз молоді регіонів України» Валерій Прокопчук.

Чимало цікавих подій відбулося і в містах обласного підпорядкування та районах.

У місті Коростені за ініціативи міської організації Партії регіонів (голова Тетяна Баранівська) у одній із православних святинь України, величній Ольгинській церкві відбувся молебен за Україну. А дітлахи мали можливість показати свою майстерність у конкурсі малюнків на асфальті. Подарунки (морозиво) отримали всі учасники заходу, а переможці – канцелярські набори.

У місті Бердичеві голова міської організації Партії регіонів Лариса Фещук кожному із тренерів команд-учасниць одинадцятого турніру з футболу на призи відомого бердичівського тренера Леоніда Копитка вручила сувенірні м’ячі та спортивні костюми.

Цінними подарунками нагородили місцеві регіонали переможців Кубку району по футболу і у Овручі. Також, як повідомив нам голова Овруцької районної організації Партії регіонів Василь Налапій, від імені місцевого партійного осередку було вручено подяки і грошові премії кращим працівникам виробничих підприємств району.

Житомирські регіонали День Незалежності святкували конкретними справами на благо України і її громадян


Центральний міський парк Малина прикрасила чудова бесідка для відпочинку, споруджена на кошти активістів міської організації Партії регіонів. А місцеві жителі мали можливість стати учасниками цікавого дійства, організованого місцевими регіоналами на чолі з Геннадієм Ободзинським, в ході якого було обрано «Міс-Дюймовочку».

У селі Видів Коростенського району в рамках святкування Дня Незалежності відбулося освячення пам’ятника гетьману Івану Виговському, в якому взяли голова районної організації Партії регіонів Григорій Ломаков та активісти партії.

З самого ранку біло-блакитними прапорами розквітло селище Новогуйвинське, що у Житомирському районі. Тут, за сприяння голови районної партійної організації Петра Кур’яти, депутата обласної ради від фракції Партії регіонів Сергія Бутенка відбулося свято, яке надовго запам’ятається місцевим жителям: з військовим парадом , конкурсами для дітей, спортивними естафетами, численними призами, подарунками і святковим концертом.
На Брусилівщині діти з малозабезпечених сімей отримали від керівника районного партійного осередку Ігоря Фадєєва ранці зі шкільним приладдям. Силами місцевих регіоналів також була впорядкована територія біля Приворотської школи і висаджено фруктові дерева.

Це лише невелика частина тих заходів, які було проведено за участі обласної, районних, міських організацій Партії регіонів, депутатів усіх рівнів, активістів партії. В кожному населеному пункті пересічні жителі активно підтримували регіоналів – не лише тим, що приєднувались до святкових колон під державними і партійними прапорами, але й під час прибирань територій, ремонту дитячих майданчиків та інших добрих справ, які передували урочистостям.

RuporZT


Коментарів: 1 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Коментар
Петро - 27 серпня 2010 09:59   
цілий ряд заходів, які могли б реально покращити життя людей

Я нарахував десяток м"ячів, монітор, двадцять пачок морозива, спортивні костюми, шкільне приладдя (близько 4000 грн.)

а сумма зарплат одного з керівників обласного осередку ПР більше 12000 грн. ось ВАМ покращили життя!
Гречка коштує дорожче між Китайські м"ячі!!!

біло-блакитні кольори об’єднували людей - з яких пір ГОЛУБІ стали біло-блакитними!
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення